Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurili detalji

Zaručnik J.Lo je vara s reality zvijezdom? Ona progovorila o svemu i otkrila pozadinu priče

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez
Foto: Instagram
1/6
07.02.2021.
u 12:30

Podsjetimo, tijekom epizode koja je emitirana 28. siječnja, Craig Conover optužila je Madison da vara svog tadašnjeg dečka Austena Krolla s bivšim igračem iz Miamija, a svi su odmah povezali to s Rodriguezom.

Latino  diva Jennifer Lopez i bivša baseball superzvijezda Alex Rodriguez zaručili su se još prije gotovo dvije godine, a trebali su se vjenčati prošle godine, no koronavirus im je pomutio planove. Iako se čini da ona nikad nije bila sretnija, jedan reality show pokrenuo je sumnju. Reality zvijezda Madison LeCroy došla je pod svjetla reflektora nakon što je njezina kolegica iz realityja 'Southern Charm' u jednoj epizodi optužila da je imala aferu s Rodriguezom. O svemu se sad oglasila i prozvana Madison te je odbila bilo kakvu aferu.

U razgovoru za Page Six rekla je kako su se Alex i ona čuli samo par puta preko telefona te da se fizički nisu nikad susreli ni upoznali. Kazala je da se očito povjerila krivoj osobi o tome te da je to kasnije otišlo u krivi smjer i preraslo u nešto veće nego što jest. 

'Sve te stvari su se dogodile prije par godina, ali tek se sad prikazuju te epizode na televiziji. Ne znam što da napravim. Nastojala sam biti što tiša u medijima, ne želim loše njegovoj obitelji ili mojoj. Mi smo definitivno nevini u svemu ovome', dodala je.

Podsjetimo, tijekom epizode koja je emitirana 28. siječnja, Craig Conover optužila je Madison da vara svog tadašnjeg dečka Austena Krolla s bivšim igračem iz Miamija, a svi su odmah povezali to s Rodriguezom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije