Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parovi

Milijana se ne prestaje svađati s Milojkom: hoćeš da ti glavu razvalim?

Foto: screenshot
1/5
27.05.2019.
u 16:32

Napeta je situacija u reality showu "Parovi" a Milijana i Milojko se neprestano svađaju zbog njenog odnosa sa Aleksandrom Požgajem.

Milijana i Milojko, kontroverzni par iz reality showa "Parovi" i dalje je u svađi i to zbog Milijaninog preljuba sa sudionikom "Parova" Aleksandrom Požgajem. 

Milojko neprestano prigovara svojoj 53 godine mlađoj djevojci i stalno se svađaju. 

- Stalno se svađaš, čim sjednemo jesti meni prisjedne svaki zalogaj. Hoćeš da skočim s krova zgrade - vikala je Milijana na  Milojka. Nakon toga je Milojko prestao jesti, a Milijana je samo nastavila vikati na njega i rekla mu je da laže i da je nepodnošljiv. Prigovorila mu je i da stalno priča o bivšoj ženi.

Kada je Milojko htio ustati od stola i otići Milijana ga je snažno uhvatila za ruku i zaustavila. - Da nisi mrdnuo, hoćeš da ti glavu razvalim? - vikala je Milijana. 

Komentara 5

AI
airbender
18:59 27.05.2019.

samo malo, kako mislite 53 godine mlađoj djevojci?

DE
deda1234
19:36 27.05.2019.

Vec se zabrinuo da nema nista u susjedstvu

AI
airbender
18:57 27.05.2019.

kakav talog ljudski... najtuznije je kaj je to u vijestima, koje ides procitati, da vidis sto se događa u svijetu... tužno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije