Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parovi

Milijanu više ne zanima ni Milojko ni Požgaj, ima novu 'ljubavnu žrtvu'

Foto: Screenshot
1/6
23.05.2019.
u 17:02

Sudionici showa "ParovI" primijetili su kako se Milijani sviđa jedan od zaštitara ovog reality showa.

Milijana Bogdanović polako dobiva status najveće zavodnice u reality showu "Parovi". Medijsku pažnju dobila je zahvaljujući vezi s 53 godine starijim Milojkom Božićem s kojim je i ušla u ovaj reality, ali njihova veza zapala je u krizu u showu.

Naime, Milijana se zbližila s oženjenim Aleksandrom Požgajem, a poligraf je u emisiji otkrio da su imali i seksualni odnos. Nova emisija showa dala je naslutiti kako je Milijana 'bacila oko' i na zaštitara koji radi u showu.

- Evo sinoć je bacio večeru. Došao je i ponovno počeo pričati o 'novom Požgaju' - rekla je Milijana ostalim ukućanima, piše Kurir. Ovakvo Milijanino ponašanje je izazvalo bijes kod sudionice ovog realityja Vesne Rivas koja je urlala na nju.

- Milijana neću te više štititi. Sinoć si rekla što ti je obećao Požgaj kad izađe iz realityja a ti si to na poligrafu prešutjela. Od sinoć više nemaš moju zaštitu, samo moj prijatelj Milojko - rekla je Vesna. Milijana je na to samo uzvratila:

- Što se tiče novog Požgaja u smjeni je. Jedan od sudionika potvrdio je kako je Milijana priznala da joj je zaštitar simpatičan. 

Komentara 5

IL
ilija26
17:17 23.05.2019.

Koga zanimaju ovi pacijenti

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
19:59 23.05.2019.

Hvala ovome cijenjenom listu i novinaru da nas ibavješćuju svaki dan o ovoj ljubavnoj priči. Hvala velika

KR
kreky
19:12 23.05.2019.

Isuse i bože pa to je prestrašno. I kaj bu de sad bilo, tako sam tužan i zabrinut. Žniranci na cipelama mi sad drščiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije