Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend vatrenih

Mila Horvat donosi priče i reportaže iz kampa naše nogometne reprezentacije

mila horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
17.06.2016.
u 08:00

Kako je godinama na HRT-u pratila vatrene, taj posao nastavila je i na Hrvatskoj nogometnoj televiziji u rubrici “Vikend vatrenih”

Opraštajući se krajem godine od Hrvatske radiotelevizije, Mila Horvat dala je naslutiti kako se oprašta i od sportskog novinarstva. Na sreću sportske publike, tome nije bilo tako i ubrzo je postala dio redakcije Hrvatske nogometne televizije. Kako je i na HRT-u uglavnom pratila našu nogometnu reprezentaciju, to je i na HNTV-u postao njen glavni sektor pa u emisiji “Vikend vatrenih” donosi ekskluzivne priče s našim reprezentativcima, a tu zadaću u malo izmijenjenoj formi Mila ima i tijekom Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Mila će se svakodnevno javljati iz kampa naših vatrenih, donositi priče s njima, reportaže i gledateljima pokušati prenijeti što se događa iza kulisa i kako se dečki pripremaju za utakmice. 

– Reprezentaciju smo pratili tijekom cijelih priprema za Euro i sada tu priču nastavljamo na samom natjecanju. Naši su reprezentativci na raspolaganju i uvijek otvoreni za suradnju. Dugi niz godina poznajemo se u smislu suradnje i znaju kako poslovno funkcioniram te nikada nije bilo problema i vjerojatno će se takva suradnja i nastaviti. Izvještavanja iz Francuske bazirat ćemo na temama u smislu što je sve potrebno u organizacijskom dijelu i koja logistika je potrebna da bi reprezentacija mogla funkcionirati na takvom natjecanju. Zagrepst ćemo ispod površine i prikazati taj dio priče – kaže Mila. 

>> Na prvom treningu vatrenih Zdravko Mamić, Davor Šuker, Mila Horvat...

>> HNS-ova televizija počinje s emitiranjem

Komentara 4

ER
Erick
11:07 17.06.2016.

Dali je to ona kojoj je drug Bandic osigurao besplatan prijevoz do Beca I nazad?

KR
kruno100
11:59 17.06.2016.

Mila Horvat kojoj Bandić (veliki vjernik i obiteljski čovjek, bogoljub kako za sebe kaže) kupuje torbice od nekoliko nekoliko tisuća eura i koji joj zapošljava prijateljice. Mora da je to čisto platonska ljubav ... Nisko si pla Milo moje

RO
robertbruckner
13:25 17.06.2016.

Mlada je lijepa je prsata je pa najbolje da se nece seksati, pa nije ona komuniskinja pa da to radi rucno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije