Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala fit liniju

Mila Horvat (42) uživa na odmoru, objavila fotke na kojima je u badiću na brodu, komentari ne staju

Zagreb: Matea Jelić i Tonči Stipanović sportaši su godine po izboru HOO-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
02.07.2023.
u 19:00

Na slikama je u badiću, a vidi se njena fit linija koju održava vježbanjem i pravilnom prehranom. Fotka je skupila nekoliko stotina lajkova, a mnogi su joj u komentarima pisali komplimente.

Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat uživa na godišnjem odmoru. Mila je objavila fotografije na kojima je na brodu, te pokazala bistro more u kojem se kupa. Na slikama je u badiću, a vidi se njena fit linija koju održava vježbanjem i pravilnom prehranom. 
Fotka je skupila nekoliko stotina lajkova, a mnogi su joj u komentarima pisali komplimente

'Top si', 'Vruća djevojka', 'Lijepa stopala' samo su neki od komentara pratitelja. 

 

U lipnju je ova bivša natjecateljica showa 'Zvijezde pjevaju' proslavila 42. rođendan i tom prilikom je  objavila na društvenim mrežama fotke na kojima je pokazala kako je izgledalo slavlje. Mila je u prekrasnom ambijentu pozirala uz tortu na kojoj je bila svjećica u obliku upitnika. Bila je odjevena u haljinu ružičaste boje, a kosu je svezala u visoki rep. Uz slike s proslave Mila je dodala i fotku iz djetinjstva. 

- Život se ne mjeri brojem udisaja, već trenucima koji oduzimaju dah... Hvala svima na divnim željama! - napisala je Horvat. Ispod objave brzo su se počeli nizati komentari pratitelja, a mnogi su joj čestitali rođendan i pisali kako odlično izgleda. 

 

Inače Horvat je nedavno objavila fotografiju na kojoj se na njenom tijelu vide ožiljci, a pojasnila je zašto je to odlučila učiniti. Mila se borila s rakom jednjaka, a kako je sama napisala na prvu operaciju zbog toga je otišla prije točno 10 godina.

 

"Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive.. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život... Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli." poručila je Horvat. 
Podsjetimo, nakon što je 2013. godine operirala tumor jednjaka pa nakon toga prošla još jedan ozbiljan zahvat, počela je živjeti potpuno drugačijim stilom života. 

VIDEO Ni kiša nije pokvarila odličnu atmosferu na drugoj večeri Thrill Blues festivala u Trilju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije