Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U travnju završio u bolnici

Mike Tyson u podcastu otkrio: Rekli su mi da je Jamie Foxx imao moždani, nije dobro

Dubrovnik: Jamie Foxx snima nove scene na Stradunu za film Robin Hood Origins
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/9
23.05.2023.
u 22:20

Slavnom glumcu je pozlilo dok je u Atlanti snimao film s Cameron Diaz, a njegova obitelj nedavno je otkrila kako se osjeća bolje ali nisu iznosili detalje njegovog zdravstvenog stanja

Tijekom pojavljivanja u podcastu Valuetainment, bivši boksač Mike Tyson komentirao je zdravstveni situaciju glumca Jamieja Foxxa i rekao je: - Ne osjeća se dobro. Rekli su mi da je imao moždani udar. Nemam pojma što mu se točno dogodilo.

Glumčevo zdravstveno stanje šokiralo je obožavatelje i one koji su ga poznavali, uključujući voditelja Patricka Bet-Davida, koji je u razgovoru s Tysonom otkrio da je večerao sa zvijezdom samo nekoliko mjeseci prije. - Bili smo u restoranu u Los Angelesu, pojavio se i izgledao je jako dobro. I onda odjednom čujete da je u bolnici i da mu je život ugrožen - kazao je Patrick razgovarajući s Tysonom. 

Boksač je odgovorio: - Hej, slušaj, ne možemo predvidjeti naš sljedeći udisaj, ne znamo kada ćemo umrijeti. Dok je snimao akcijsku komediju "Back In Action" s Cameron Diaz u Atlanti, ovog travnja Jamieju je naglo pozlilo i primljen je u bolnicu. Produkcija je mislila kako će se glumac brzo oporaviti, ali nažalost to se nije dogodilo. Njegova obitelj nedavno je izvijestila kako je sada bolje, ali nisu htjeli otkrivati o kakvim se zdravstvenim tegobama radi. Tyson je gostujući u Podcastu rekao kako ga je Foxx trebao glumiti u njegovom biografskom filmu. 

- Ne znam što će se sada dogoditi. Ako do sada ne znamo točno što mu je bilo onda mislim da njegova obitelj ni ne želi da to znamo - rekao je Tyson.  Nakon izlaska iz bolnice glumac je smješten u centar za rehabilitaciju i Jamiejeva kći Corinne bila je među nekoliko bliskih članova obitelji i prijatelja koji su ga redovito posjećivali u ovom centru koji je specijaliziran i za liječenje teških stanja poput moždanog udara, traumatskih ozljeda mozga i ozljeda leđne moždine.

VEZANI ČLANCI

- Željeli smo podijeliti da je moj otac Jamie Foxx doživio medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom liječnika i odgovarajućom njegom, već je na putu prema oporavku. Znamo koliko ga volite i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi, obitelj Foxx - napisala je obitelj glumca na društvenim mrežama u travnju kada je završio u bolnici. 

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije