Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Coffeeshop Tyson 2.0

Mike Tyson otvorio kafić u kojem je dopuštena prodaja marihuane i proizvoda od kanabisa

Poznati pratili mečeve US Open-a
Foto: Charles Guerin
1/5
14.09.2023.
u 23:30

Nakon što je završio karijeru, Tyson je krenuo je u posao s kanabisom. Od 2016. ponosni je vlasnik ranča marihuane u Kaliforniji od 40 hektara

Bivši američki profesionalni boksač Mike Tyson priredio je u srijedu u središtu Amsterdama službeno otvorenje svog kafića u kojem je dopuštena prodaja marihuane ili proizvoda od kanabisa za osobnu upotrebu. Ispred kafića na Spuistraatu okupilo se mnoštvo ljudi, javljaju nizozemski mediji.

Tysonov kafić 'Coffeeshop Tyson 2.0' radi od ožujka. Tyson je u srijedu posjetio kafić koji se nalazi u blizini poznate četvrti 'crvenih svjetiljki' te se susreo sa znatiželjnicima i novinarima, piše NL Times . Sada 57-godišnjak, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji rekao je nakon otvaranja prvog svog lokala u Amsterdamu da mu se "ostvario san".

Nakon što je završio karijeru, Tyson je krenuo je u posao s kanabisom. Od 2016. ponosni je vlasnik ranča marihuane u Kaliforniji od 40 hektara. Godine 2020. otkrio je da mjesečno 'popuši travu' u vrijednosti od oko 38.000 eura.

Tyson je u studenome objavio da se povezao s bivšim rivalom Evandrom Holyfieldom kojem je odgrizao komad uha u revanšu 1997. godine. To je razlog zašto se u njegovom baru nude gumeni bomboni u obliku uha. 

Svakom jestivom "svetom uhu" nedostaje dio koji bi trebao predstavljati komadić pravog Holyfieldovog uha koji je Tyson odgrizao. Tyson je bio diskvalificiran zbog toga.

VEZANI ČLANCI: 

"Oduvijek sam ovo želio. Bio sam ovdje u Amsterdamu mnogo puta kao tinejdžer i uvijek sam želio biti u poslu s kanabisom", rekao je lokalnoj televiziji AT5.

Pokrenuo je brend kanabisa Tyson 2.0 u listopadu 2021. u partnerstvu s poduzetnikom Chadom Bronsteinom. Otvaranje kafića u Amsterdamu prvi je Tysonov poduzetnički pothvat na europskom tržištu.

Tijekom boravka u Amsterdamu, Tyson je iskoristio priliku da otkrije svoje stavove o upotrebi kanabisa. "Marihuana je nepravedno označena kao droga. Ona je demonizirana", rekao je za novine De Telegraaf.

Rekao je da osobno koristi kanabis kao lijek protiv bolova. "Nikada u karijeri nisam pušio 'travu', sada je koristim isključivo zbog ozljeda koje sam doživio tijekom karijere."

VIDEO Lijepu kćer Davora Radolfija ne viđamo često u javnosti, a sad je ukrala svu pažnju na promociji albuma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije