Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Mijo je ispričao svoju stranu priče i otkrio što je presudilo prekidu s Nušom

Foto: RTL
1/7
20.10.2019.
u 18:07

Mijo Matić susreo se s Nušom Rojs u Ptuju, a njihov susret snimile su kamere RTL-ovog Exkluziva. Nakon što je Nuša ispričala svoju stranu priču o njihovom prekidu, sada je bio red na Miji da ispriča što se dogodilo i zašto su prekinuli.

- Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše - priznao je Mijo. Dodao je kako ga je Nuša u showu "Gospodin Savršeni" privukla jer je dijelila zajedničke interese s njim, od strasti prema glazbi do strasti prema vježbanju.

- Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti - rekao je Mijo. 

Nuša ga je pozorno slušala i nije bila ljuta na njega te je rekla kako će i dalje ostati prijatelji, a Mijo se s tim složio. Podsjetimo Mijo je u finalu showa odabrao Nušu kao svoju savršenu partnericu, a ona je dva dana nakon finala objavila kako više nisu zajedno. Sudeći prema njezinim objavama na Instagramu s prekidom se još nije pomirila. 

Komentara 15

NO
Novaaa
23:02 20.10.2019.

Izabrao je, a onda njoj ne želi davati lažne nade?? Ako nisi imao namjeru da pronađeš u tom showu curu na duže staze i možda da ta veza jednog dana završi brakom, onda se nisi trebao ni prijavljivati. Show je trebao imati jednu dozu ozbiljnosti što se tiče toga, a 'gospodin savršeni' kao kandidat da bude gospodin i stvarnom životu. Ti nisi ni jedno ni drugo nego neozbiljni i nezreli lik iz teretane koji voli samo sebe, selfi u ogledalu i sprave za vježbanje. Btw ljepota je prolazna i takvi player tipovi obično ostanu sami na kraju.

RZ
Rocky.Zg
00:15 21.10.2019.

E moj Mijo , porukom prekinuo s Nušom ? Jadno baš, ispao si pi.... Ajde ti fino u teretanu, i gledaj u ogledalo svoje mišiće. Nuša je bolja 100 x od tebe.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:39 20.10.2019.

"Zašto da dajem lažnu nadu"...Mijo pa ne govoriš o logorašima u Jasenovcu već o o curi koju si izabrao među 19 njih!?! Možda se tebi ipak više sviđaju dečki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije