Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji bijesni

Nakon što je ostavio Nušu, Mijin profil pun okrutnih komentara: 'Ljigavac'

Foto: RTL
1/6
20.10.2019.
u 15:56

Mijin Instagram profil postao je pravo bojno polje kritičara među kojima su najglasniji oni koji smatraju da nije postupio ispravno ni fer.

Nakon što je Mijo Matić u showu Gospodin Savršeni odabrao Nušu Rojs, ona je na Instagramu objavila kako njihova veza nije opstala, a detalje prekida je otkrila voditeljici Antoniji Blaće u RTL-ovoj emisiji Exkluziv.

- Kao da se prestrašio, odjednom mi nije više pisao poruke svaki dan i onda se javio i kazao kako je bolje da se ne viđamo više i da ne želi da budem povrijeđena - rekla je Nuša. 

Poslije tog otkrića, Mijin Instagram profil postao je pravo bojno polje kritičara među kojima su najglasniji oni koji smatraju da nije postupio ispravno ni fer. 

"Onakvu curu ostaviti, teško ćeš ti općenito u svijetu onakvu dobru i neiskvarenu curu naći, pogotovo u današnje vrijeme kad su žene neiskrene, prevrtljive, prevarantice zlobne ovakvu dušu iskrenu ostaviti...Nuša je toliko neiskvarena i dobra da ja ne vjerujem da takva osoba uopće postoji...razmisli još jednom što radiš" napisala je jedna gledateljica, a s njom se složila i druga:  "Nadam se da si bar dobro naplatio ovo igranje sa Nušinim osjećajima.. Odvratno fuj". Neki gledatelji pisali su mu i malo okrutnije komentare.

"Baš si ljigavac ispao .. Kakav je to muškarac koji djevojku ostavlja bez OBJAŠNJENJA?!"
Jedan komentator smatra da se Mijo prijavio u pogrešnu emisiju.

"Ostavio Nušu....i ti neki Gospodin Savršeni. Izgleda da si fulao show" Jedan od negativnih komentara smatra da je Mihaela imala pravo kada ga je opisivala.

"Nezreo dječarac....Mihaela te dobro opisala"

Komentara 14

NE
Neumoran
20:05 20.10.2019.

Doista je Mijo nezreo dječarac. Taj se vjerojatno nikad ni ne bude oženio i osnovao familiju. On je svoju misiju ispunio: ljudi ga prepoznaju na ulici. Instant "zvijezdica" koja nebu dugo svjetlila. Jedino mi je žao da ti Mihaela nije opalila šamarčinu u finalnoj emisiji i da su to prikazali. Ali Mihaela čini se ne spušta na taj nivo. Ona je za tebe kraljica. I iako mlađa, rekao bih i zrelija nego što ćeš ti ikada i biti.

MA
marijanka
18:13 20.10.2019.

Nusa ne tuguj, budi sretna, jer si zasluzila boljeg muskarca .Mijo srami se

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
20:52 20.10.2019.

On nije gospodin, a pogotovo ne savršeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije