Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras

Merlin ima prvi od četiri koncerta u Areni, njegove najjeftinije ulaznice skuplje nego za Prijović

Beograd: Dino Merlin održao prvi od četiri zakazana koncerta u Štark Areni
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/10
08.12.2023.
u 13:37

Razlike jedino nema kod ulaznica za VIP ložu koje iznose 130 eura i za Merlina i za Prijović

Aleksandra Prijović postigla je veliku uspjeh i napunila je pet puta Arenu Zagreb te se o njezinim koncertima i uspjehu priča već mjesecima, a ovim potezom je uspjela nadmašiti i svog kolegu koji je već desetljećima na glazbenoj sceni. Naime, Dino Merlin će večeras održati prvi od svoja četiri rasprodana koncerta u Areni Zagreb u sklopu turneje "Mi" i ulaznice za njegove koncerte u Areni Zagreb nešto su skuplje od onih za nastupe Aleksandre Prijović u istom prostoru. U pretprodaji je najjeftinija karta za Merlinov koncert iznosila 35 eura za mjesto na parteru, dok je kod Aleksandre Prijović ta ista ulaznica koštala 25 eura.

Cijena ulaznice za donju tribinu prve kategorije kod Merlina iznosi 55 eura, dok je kod Prijovićke ta cijena bila 32 eura, a Merlinove donje tribine podijeljene su i u drugu i treću kategorije i te ulaznice koštaju 45 i 40 eura. Gornje tribine za Prijović bile su 27 eura, a za Merlina su podijeljene u dvije kategorije pa je tako cijena za gornju tribinu prve kategorije 35 eura, a cijena druge kategorije je 30 eura. Razlike jedino nema kod ulaznica za VIP ložu koje iznose 130 eura i za Merlina i za Prijović.  

- Ovi koncerti u prosincu postat će novi praznici ljubavi i emocija i našu emotivnu vezu će zauvijek učiniti neraskidivom - kazao je Merlin ovo ljeto kada je saznao da su njegovi koncerti u Areni rasprodani. Koncerti u prosincu bit će Merlinovi treći i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni. Posljednji put nastupio je tamo u prosincu 2016. u okviru svjetske turneje "Hotel Nacional" koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na čak četiri kontinenta.

Nedavno je Merlin odlučio  obradovati svoju vjernu publiku s dvije nove pjesme. Dosljedan sebi i svojoj nježnoj umjetničkoj duši, upotpunio je svoj glazbeni opus video spotovima za dvije nove pjesme. "Skoro će zima" nova je balada iz njegove kreativne radionice, a u isto vrijeme objavio je i duet "Ne radujemo se" s beogradskim multiinstrumentalistom Markom Louisom. Obje pjesme je premijerno izveo uživo na prvom od četiri rasprodana beogradska koncerta.

VIDEO Sin Aleksandre Prijović zabavljao se s mamom na pozornici

Komentara 12

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
14:37 08.12.2023.

Merlin je davno rekao da neće više nikad pjevati u beogradu no kesh ga je natjerao da promjeni mišljenje . Jedini pjevač koji je održao svoju riječ je Oliver Dragojević .

SS
simpatican.simpa
13:45 08.12.2023.

Balkan express u Zagrebu. Zagreb centar regiona.

Avatar rubinet
rubinet
14:03 08.12.2023.

U slobodnom,demokratskom društvu (poput našeg) egzotična se glazba ne može zabraniti...Ali treba uvesti porez na šund.Hitno! 80% minimalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije