Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena tiktokerica

Meri iz 'Masterchefa' pokazala rezultate operacije: 'Sve je još uvijek natečeno'

Foto: Instagram
1/6
17.02.2024.
u 13:31

Kasnije je podijelila i fotografije na kojima se vidi njena promjena. Slikala se od naprijed i iz profila, a razlika je vidljiva. Dva tjedna nakon operacije tiktokerica je morala nositi kalup na nosu.

Bivša kandidatkinja MasterChefa Meri Goldašić izrazito je aktivna na društvenim mrežama gdje često govori o različitim temama, a ovoga puta objavila je video na kojem se spremala za odlazak doktoru, a nakon toga je pokazala novi izgled svog nosa. 
Kasnije je podijelila i fotografije na kojima se vidi njena promjena. Slikala se od naprijed i iz profila, a razlika je vidljiva. Dva tjedna nakon operacije tiktokerica je morala nositi kalup na nosu.

- Nakon 15 dana i sad kad sam vidjela rezultat mogu reći da sam stvarno zadovoljna iako je sve još uvijek natečeno, ali vidi se definicija i drugačiji oblik, disanje mi je super - rekla je Meri. 
otkrila je da se podvrgnula operativnom zahvatu. Nakon toga otkrila je i da je sve dobro prošlo te ispričala svoje iskustvo i osjećaje. Naime, Meri je iz estetskih i zdravstvenih razloga operirala nos.

 

- Ovo će biti jedan iritantan VoiceOver jer mi je sve začepljeno. U 7 sati išla sam u bolnicu, a već u 7 i 30 bila sam u operacijskoj sali. Sve je prošlo u savršenom redu i doktorica kaže da smo riješili devijaciju i estetski zaista izgleda lijepo. Sad je jako natečeno, ali kroz godinu dana će se vidjeti finalni rezultati - objasnila je na početku pa dodala i da joj nije bilo svejedno.

- Bilo me strah na samo jutro operacije, bojala sam se najviše te anestezije, ali je stvarno brzo prošlo. Isti dan smo izvadili tampone i očistili nos i već u 18 sati bila sam puštena kući - rekla je. Obećala je i da će pratiteljima odgovoriti na sve što ih dalje zanima o ovom zahvatu, a oni su joj u komentarima poželjeli brz oporavak.
Podsjetimo, Meri se nedavno pohvalila svojom transformacijom.

VEZANI ČLANCI:

- Volim ovakve realne stvari. Realnu promjenu na pravom tijelu, a ne editiranja i uvlačenje trbuha - napisala je uz najnoviju objavu na svom Instagram profilu.
- Good job ženo. Samo nastavi i hvala ti što nas motiviraš uz realne stvari!!! - ohrabrila je samu sebe Meri pored snimke na kojoj prikazuje svoj izgled s 88 kg, pa kasnije sa 74 kg, iz teretane. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

U MasterChef se, otkrila je u jednom razgovoru, prijavila jer obožava kuhati, a podijelila je i neke detalje o svom životu te je otkrila da je zbog teške financijske situacije u kojoj se našla jednom prilikom čak prala i toalete na gradilištu.c

VIDEO Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovom spotu: Zajedno su više od 30 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije