Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko

Meghan slučajno u javnosti otkrila kako od milja zove Harryja

Foto: PA/Pixsell
1/8
03.09.2018.
u 09:48

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa nakon gala izvedbe mjuzikla Hamilton družili su se s glumcima, a Meghan je u jednom trenutku otkrila kako inače zove princa i to je raznježilo glumce

Meghan Markle i princ Harry krajem prošlog tjedna bili na gala izvedbi mjuzikla Hamilton u Victoria Palace Theatreu.

Poslije izvedbe pridružili su se glumcima na pozornici i kratko porazgovarali s njima te pozirali fotografima. Vojvotkinja od Sussexa u jednom trenutku je zaboravila da se sa suprugom nalazi u javnosti pa mu se obratila s puno nježnosti i obratila mu se nadimkom.

- Vidiš li ljubavi moja? - pitala je Meghan Harryja dok je on stajao iza nje i namještao se za poziranje s ansamblom. Glumce mjuzikla je ova situacija jako raznježila i samo su glasno uzviknuli: Aaaaaaaaaa!

Vojvotkinja se na ovu reakciju slatko nasmijala i zacrvenjela malo. 

VIDEO Ovaj detalj otkriva da je Meghan trudna?

Ključne riječi

Komentara 2

DT
davor.tunjic.7
10:43 03.09.2018.

Pa jesi li ti normalan\na...kakav je ovo članak? Tko ti je uopće dao dopuštenje da ovakve gluposti uopće pišeš? Kako se uopće možeš nazvati novinarom?Zar te nije ni malo sram?

M3
Miške 3
11:21 03.09.2018.

Te novinarke je pokvarila GLORIJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije