Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi neuspjeh odbjeglog para

Meghan Markle i princ Harry razočarali Netflix, kraljica nije pristala na njihove zahtjeve: 'Bio je drzak'

Foto: profimedia
1/9
10.06.2022.
u 23:10

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) silno su htjeli fotografije malene Lilibet s kraljicom Elizabetom i ostalim članovima kraljevske obitelji na prošlotjednoj proslavi platinastog jubileja, no želja im se nije ostvarila što je razočaralo i voditelje Netflixa.

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) silno su htjeli fotografije malene Lilibet s kraljicom Elizabetom i ostalim članovima kraljevske obitelji na prošlotjednoj proslavi platinastog jubileja, no želja im se nije ostvarila što je razočaralo i voditelje Netflixa.

-Čula sam kako je Netflix htio njihove fotografije s kraljevskom obitelji. Prodali bi te fotografije i dobro zaradili, bilo bi to vrlo vrijedno- otkrila je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Angela Levin u razgovoru za NY Post koja je inače autorica Harryjeve biografije.

Kamere Netflixa dobjegli kraljevski par prate u stopu kako bi snimili dokumentarnu seriju o njihovom životu no to im je bilo zabranjeno tijekom posjeta Velikoj Britaniji kao dio ''Sandringhamskog sporazuma'' koji je sklopljen 2020. godine kada su napustili svoje kraljevske dužnosti.

Strani mediji pišu kako je Harry htio da njihov službeni fotograf snimi vesele fotografije kraljice i Lilibet, no zahtjevi su bili odbačeni te im je rečeno kako ''nema šanse''. Drugi izvor blizak palači pak tvrdi da nisu ni pokušali tražiti snimanje budući da se kraljica nije osjećala dobro.

- Harry i Meghan željeli su vidjeti kraljicu što je prije moguće, pa ih je vidjela prvog dana. Ona je ušla, a onda su pitali jesu li doveli svog fotografa i pitali bi li on mogao uslikati dvije Lilibet, a ona je rekla: "Ne, apsolutno nije moguće" -kazala je Levin koja je ranije za Daily Mail otkrila kako je Harry bio ''nevjerojatno drzak'' kada je upitao za fotografiranje te pohvalila palaču što su bili mudri i nisu omogućili njihove zahtjeve.

Posjetimo, Meghan Markle, princ Harry i njihova djeca prošlog su tjedna boravili u London gdje su  prisustvovali obilježavanju 70 godina vladavine kraljice Elizabete. Sudjelovali su  samo u nekim dijelovima četverodnevne proslave jer više nisu aktivni članovi kraljevske obitelj otkako su se prije dvije godine povukli s kraljevskih dužnosti i odselili u Ameriku.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:59 11.06.2022.

U USA zasučeš rukave i rintaš, nema izležavanja na staroj slavi. ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije