Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OPERACIJE

Meghan je nazvala kraljicu da pita kako je princ Philip: 'Ne moram pitati je li to prikladno'

Foto: PIXSELL
1/6
09.03.2021.
u 09:24

– Podignem slušalicu i nazovem kraljicu. Samo da provjerim kako je. To je ono što mi radimo, ne moramo se svaki trenutak pitati je li to prikladno – rekla je Markle u intervjuu nakon što je priznala kako je zvala kraljicu da pita kako se Filip osjeća

Princ Philip (99) već se tri tjedna nalazi u bolnici dok se oporavlja od operacije srca, a Meghan Markle je u intervjuu kod Oprah rekla da je nazvala kraljicu kako bi provjerila njegovo stanje.

Policija je jučer još uvijek bila na oprezu ispred bolnice Kralj Edward VII,  nekoliko sati nakon razgovora unuka i njegove supruge s Oprah Winfrey. 

– Podignem slušalicu i nazovem kraljicu. Samo da provjerim kako je. To je ono što mi radimo, ne moramo se svaki trenutak pitati je li to prikladno – rekla je Markle u intervjuu nakon što je priznala kako je zvala kraljicu da pita kako se Filip osjeća.

Philip je prvi put primljen u bolnicu Kralj Edward VII 16. veljače, gdje se prošlog mjeseca 14 dana liječio od infekcije, prije nego što je prije tjedan dana otišao na operaciju u St. Bart. Prošli je tjedan vraćen i smatra se da je to pozitivan znak. Palača je u priopćenju za medije kazala da se princ dobro oporavlja nakon operacije srca te da će ostati na promatranju još nekoliko dana. 
Podsjetimo, britanska javnost razočarana je intervjuom Harryja i Meghan, koji je emitiran dok se Harryjev djed Philip oporavljao od operacije. 

1/13

– Ovo je bila predstava od početka do kraja. Ponijeli su se jako sebično i oboje su iznijeli neke vrlo ozbiljne optužbe i znaju da kraljevska obitelj ne može uzvratiti udarac. Pokazuju nepoštovanje prema kraljici, napadaju instituciju monarhije i ovo je gruba uvreda za britanski narod. Optužili su kraljevsku obitelj za rasizam, ali nisu rekli tko je točno rasist. To je kukavičluk – oštar je bio Robert Jobson, autor knjige “Diana: Closely Guarded Secret”. Urednik u Daily Mirroru Russell Myers rekao je kako je kraljica Elizabeta sigurno duboko razočarana brojem optužbi koje je njezin unuk sa suprugom iznio u intervjuu.

– Kraljica je sigurno shrvana izjavama Harryja i Meghan u intervjuu. Moram priznati da je ovo bio napet intervju i sa zapletom boljim nego u nekim filmovima, a broj šokantnih otkrića sve je iznenadio. Mene pak iznenađuje što njih dvoje imaju takav nedostatak osjećaja za druge, pogotovo u ovo vrijeme pandemije. S druge pak strane, Meghan je prošla užasno razdoblje u kojem su je očito uznemirile neke odluke kraljevske obitelji i svakako ima pitanja na koje i ona i javnost trebaju odgovore – mišljenje je Russella Myersa. Autorica knjige “Harry: Conversations with the Prince” Angela Levin iznijela je za Daily Mail i svoje mišljenje o intervjuu koji je poput bombe odjeknuo sinoć u televizijskom eteru.

– Meghan je zvučala kao da je bila u zatvoru. Rekla je da nitko nije bio uz nju u teškim situacijama u kojima su je napadali, ali Harry je bio uz nju. Dobila je jednog od kraljičinih pomoćnika s najvećim povjerenjem. Nije fer reći da nije bilo nikoga uz nju – rekla je Levin i dodala kako je bilo uznemirujuće čuti Meghanino priznanje o suicidalnim mislima. – Sigurna sam da će za nekoliko godina Harry jako požaliti što je dao taj intervju. Oboje su pokazali da im nedostaje emocionalne inteligencije – zaključila je Levin. Mediji pišu da su Britanci ogorčeni i osramoćeni te smatraju kako bi oboje trebali vratiti titule jer ih nakon ovoga više ne zaslužuju.

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
13:24 09.03.2021.

Dobrota mu iz očiju viri ..

BA
bardonkaldian
11:10 09.03.2021.

Ove njihove sapunice su nama dosadne, to nitko ne čita.

AD
adminka
12:34 09.03.2021.

gadna je budućnost čovječanstva sa tim umjetnim produljivanjem života u doba kad ti se više i ne živi, što je skroz normalno....da nema smrti život bi bio odvratno dosadno i beskonačno mučenje..princa oepriraju sa 100godina? pa jel to normalno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije