Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO CBS

Vrtoglavo velike brojke: Evo koliko je Amerikanaca gledalo intervju s Meghan i Harryjem u nedjelju

Foto: YouTube Screenhshot
1/6
08.03.2021.
u 20:49

Dvosatni intervju emitiran u nedjelju privukao je najveću publiku još od televizijskog prijenosa dodjele Oscara u veljači 2020. kojeg je gledalo 23.6 milijuna ljudi.

Oko 17,1 milijun Amerikanaca pratilo je televizijski intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem (36) i njegovom suprugom Meghan Markle (39), objavio je CBS u ponedjeljak. 

CBS je objavio da je dvosatni intervju emitiran u nedjelju, u kojemu su Harry i Meghan optužili kraljevsku obitelj za rasizam i jer ih nisu zaštitili od negativne medijske pokrivenosti, privukao najveću publiku za neki zabavni specijal još od televizijskog prijenosa dodjele Oscara u veljači 2020. koji je gledalo 23,6 milijuna ljudi. 

To je ujedno bio i najgledaniji događaj u nedjelju u udarnom terminu u više od godinu dana, a koji nije Super Bowl, naveo je CBS. Super Bowl obično privuče oko 100 milijuna gledatelja i najgledaniji je televizijski događaj u Sjedinjenim Državama. 

Nedjeljni intervju bio je prvi veliki intervju para otkad su se preselili iz Britanije i napustili kraljevske dužnosti. Meghan je progovorila o suicidalnim mislima, a Harry je rekao da ga je iznevjerio njegov otac, princ Charles (72).

Foto: CBS video screenshot

Meghan je također rekla da su članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti zbog boje kože njihova sina Archieja prije njegova rođenja i da je Buckinghamska palača uskratila zaštitu djetetu.

Intervju će se emitirati u Velikoj Britaniji večeras. Buckinghamska palača još nije komentirala njihov intervju koji je dominirao raspravama na društvenim mrežama, jutarnjim televizijskim emisijama i novinskim naslovnicama u Britaniji i inozemstvu u ponedjeljak. 

Hešteg #HarryiMeghankodOprah bio je u top pet trendova u svijetu na Twitteru za vrijeme i nakon emitiranja intervjua. Objavljeno je i 11,200 tvitova s heštegom #ukinutimonarhiju.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije