Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna odluka

Meghan i Harry još nisu postali roditelji, a sve već muči ovo pitanje

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
18.02.2019.
u 13:47

Prema izvoru na koji se poziva E!, par "vjerojatno želi nešto drukčiju edukaciju za svoje dijete" nego što je uobičajeno u kraljevskoj obitelji, a Meghan vjerojatno želi da njezino dijete "bude potpuno svjesno svojega američkog nasljeđa".

Još se ne zna hoće li princ Harry i njegova supruga Meghan Markle dobiti dječaka ili djevojčicu, no sigurno je da će njihovo zajedničko dijete biti miješanoga genetskog nasljeđa.

S obzirom na to da je princ Harry kraljevske krvi, njihova kći ili sin odrastat će u Engleskoj u kraljevskoj obitelji. No gdje je tu Meghanino američko nasljeđe, zanima portal E!, koji pretpostavlja da će odgovor izaći na vidjelo kad zajednički potomak stasa u školarca. 

I dok Kensingtonska palača tek treba objaviti službeni komentar o tome, prema pisanju američkog tabloida Harryjevo i Meghanino dijete moglo bi pohađati britansku školu s američkim nastavnim planom i programom.

Prema izvoru na koji se poziva E!, par "vjerojatno želi nešto drukčiju edukaciju za svoje dijete" nego što je uobičajeno u kraljevskoj obitelji, a Meghan vjerojatno želi da njezino dijete "bude potpuno svjesno svojega američkog nasljeđa".

"The Sunday Times" čak spekulira o točno određenoj školi. Po pisanju lista, dizajnerica Misha Nonoo, koja je upoznala Harryja s Meghan, pohađala je međunarodnu školu ACS Egham International u Surreyu.

Škola je dovoljno blizu Frogmore Cottagea, doma u kojemu par planira podizati svojeg potomka, pa bi to mogla biti jedna od opcija, piše list.

Od ostalih škola koje nude američki nastavni plan i program, blizu je i Američka škola u Londonu, što bi budućem kraljevskom potomku omogućilo da ne bude daleko od kraljevskih događanja u Kensingtonskoj palači ako se Harry i Meghan onamo odluče vratiti.

 Par trenutačno živi u Nottingham Cottageu, blizu Kensingtonske palače, no njihov novi dom bit će u Windsoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije