Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno pričala o tome

Megan Fox otvoreno o psihičkom problemu s kojim se bori od djetinjstva

Foto: Instagram
1/6
16.05.2023.
u 23:00

Nikada se ne vidim onako kako me vide drugi ljudi. Nikad u životu nisam voljela svoje tijelo - nikada - iskreno je ispričala 37-godišnja glumica.

U novom izdanju magazina Sport Illustrated Swimsuit objavljen je intervju i editorijal s glumicom Megan Fox. U razgovoru je ispričala o psihičkom problemu zbog kojeg negativno razmišlja o svom izgledu.

- Imam tjelesnu dismorfiju - priznala je Fox za Sport Illustrate za koji je pozirala u nekoliko kupaćih kostima. Na jednoj od fotografija je gotovo gola dok pozira u srebrnom bikiniju koji je napravljen od metalnih dijelova koji više otkrivaju nego skrivaju, a fotografija je snimljena na plaži.  Stručnjaci tjelesnu dismorfiju opisuju kao zaokupljenost umišljenom manom tjelesnog izgleda ili pretjerano iskrivljen doživljaj nekog beznačajnog tjelesnog defekta.

- Nikada se ne vidim onako kako me vide drugi ljudi. Nikad u životu nisam voljela svoje tijelo - nikada - iskreno je ispričala 37-godišnja glumica. Govorila je kako joj je kao djevojčica doživljavala svoje tijelo i koje pitanje si je neprestano postavljala. -  Još dok sam bila malena, bila sam opsjednuta izgledom, pitala sam se: "Trebam li ovako izgledati?". To pitanje me nije proganjalo zbog moje okoline, jer odrasla sam u vrlo religioznoj obitelji, tijelo nikad nije bilo bitan čimbenik u životu. - objasnila je. 

Megan je rekla kako će se do kraja života svaki dan suočavati s odrazom koje vidi u ogledalu i za koje je svjesna da ga percipira drugačije od ostalih.  - Moj put prema većoj ljubavi prema samoj sebi nikada neće završiti, mislim - rekla je Megan Fox.  Mediji su zadnjih mjeseci pratili novosti iz njezinog života i dosta se pisalo o njezinoj ljubavi s glazbenikom Machine Gun Kellyju. S glazbenikom čije je pravo ime Colson Baker počela je izlaziti 2020. godine nakon što su se upoznali dok su zajedno radili na kriminalističkom trileru "Midnight in the Switchgrass".

VIDEO Je li Eurovizija namještaljka? Ciganović i Horvat o 13. mjestu Leta 3 i čudnom glasovanju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije