Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA OBLJETNICA

Lana Klingor Mihić objavila emotivni video i sve rasplakala: 'Stvori se ogromna knedla u grlu'

Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
1/9
16.05.2023.
u 13:10

Pjevačica i influencerica proslavila je desetu godišnjicu braka sa suprugom Antom, a obilježila je videom u kojem je sažela sve važne obiteljske trenutke

Pjevačica Lana Klingor-Mihić na Instagramu je objavila video u kojem se podsjetila na brojne događaje u svojoj obitelji povodom desete godišnjice braka sa suprugom Antom.

- Silno urezan u moje sjećanje je trenutak kad mi je prije 15-ak godina Bruno Kovačić pustio ovu pjesmu, za koju nisam sigurna jesam li je ikad izdala ili nisam. I onda i sada, kad je slušam, držim se dobro do zadnjeg dijela pjesme… Tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati. Tada mi je tekst ove pjesme bio neki neostvarivi san, scenarij koji želi svaka djevojka, a šanse da moj bude baš takav bile su nevjerojatno male. Nikada neću zaboraviti naš prvi susret i onaj pogled ispod tribine. U tom trenu znala sam da si mi suđen kao moj prvi i posljednji, napisala je na početku pa nastavila.

- Danas, kada slavim 10 godina kao tvoja supruga, shvaćam da je ova pjesma naša realnost i idealan trenutak da oživi u ovom suludom digitalnom svijetu. Ustvari ne postoje riječi dovoljno velike i snažne da opišu sve moje emocije. Već sam ti toliko toga rekla i već toliko toga znaš. U ovih 10 godina stvarno smo daleko dogurali, imali smo i imat ćemo puno lijepih i teških trenutaka jer niti jedan brak nije idealan. Dapače, ponekad je jako teško, tebi sa mnom pogotovo.

Nakon toga za kraj je objasnila kako nakon deset godina i svega još uvijek želi biti baka iz ove pjesme.

- Još uvijek želim svoju starost uz tebe, naše unuke i klupicu ispod našeg drveta. Ne veselim se starosti, ali se veselim starenju uz tebe. Hvala našim predivnim djevojčicama koje su danima pregledavale naše arhive da bi stvorile ovaj video - još uvijek ne mogu vjerovati da se nisu izlajale. Lijepo smo ih odgojili… zar ne? I na tome sam ti zahvalna, što osim za ulogu supruga zaslužuješ i onu za oca desetljeća. Volim te, do svog posljednjeg daha. Tebe i zauvijek samo tebe. Sretna ti godišnjica braka, poručila je Lana svom mužu.

"Wow, Lana", "Nema dalje", "I što sada napisati i reći", "Rasplakala si me", "Ovo je neprocjenjiva uspomena", "Plačem, prekokrasno", samo su neki od komentara.

Lana i Ante Mihić u braku su od 2013. godine i imaju tri kćeri - Kiaru, Marlu i Miku. 

VIDEO: Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije