Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava vjenčanja

Matija Vuica: Alka je u vezi sa Zlatkom, bili su i na Kubi

vuica
Tomislav Miletić/Pixsell
06.04.2012.
u 19:00

– Ne vidim zašto bi skrivala vezu. O vjenčanju ne znam ništa, ali vjerujte da će Alka sve reći. Ona ne bi tajila takve stvari – rekla nam je Matija i dodala da jedva čeka vidjeti svoju rođakinju.

Kantautorica Alka Vuica izjavila je da je nakon izlaska iz reality showa “Parovi” očekuje novi album, a možda i vjenčanje. Već se neko vrijeme šuška da je Alka u vezi sa sarajevskim poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem, ali ona zasad priznaje samo da je zaljubljena. Ipak njezina rođakinja, modna dizajnerica Matija Vuica potvrdila je da je Alka u vezi sa Zlatkom.

– Bili su zajedno na Kubi, ne vidim zašto bi skrivala vezu. O vjenčanju ne znam ništa, ali vjerujte da će Alka sve reći. Ona ne bi tajila takve stvari – rekla nam je Matija i dodala da jedva čeka vidjeti svoju rođakinju, koja je u izolaciji zbog realityja, kako bi joj ispričala sve novosti, a možda otkrila i ideju za vjenčanicu.

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
20:45 06.04.2012.

alka napokon našla sponzora:))..spremna je za olimpijadu juhhhuuuuu

KA
karambita
21:56 06.04.2012.

Pa dajte vise odebite s ovakovim clancima...pa koga normalnog covjeka interesira tko koga krese i iza kojeg coska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije