Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
62. ZAGREBAČKI FESTIVAL

Matija Cvek: Sretan sam što ću se moći predstaviti veselom i zaraznom pjesmom

Matija Cvek
Foto: PR FOTO
1/3
08.01.2015.
u 11:00

1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?
Na 62. Zagrebačkom festivalu, predstavit ću se pjesmom "Jesam", autora Nenada Ninčevića i Branimira Kopitovića. Kao debitant jako sam sretan što ću se moći predstaviti jednom veselom i zaraznom pjesmom, koja naprosto tjera da se interpretira osmijehom i zadovoljstvom. 

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?
Budući da je nastup na Zagrebačkom festivalu ujedno i moj prvi festivalski nastup u mojoj kratkoj glazbenoj karijeri, značit će mi možda i više nego ikom drugom. Siguran sam da ću biti uzbuđen i pozitivno nervozan, i sad već jedva čekam da sve počne. Bit će tamo i puno meni dragih ljudi koje ne smijem razočarati tako da ću sigurno biti maksimalno spreman.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?
Samim tim što su pjesme uistinu prepoznate i slušane puno govori o kvaliteti festivala i pjesama. Osobno sam oduševljen pjesmam koje sam čuo i u jednu ruku ponosan što ću biti dio svega toga.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?
Moji su planovi uvijek ići polako, ne žuriti s ničim. Kao mlada osoba koja još studira i još uvijek se bavi glazbom iz čistog zadovoljstva i gušta, ne želim prekinuti taj postupni razvoj događaja. Kratkoročni planovi su puno snimati, pisati i pjevati, a nadam se i vjerujem da će samim tim nastati jedna lijepa priča.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije