Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRNA SAVIĆ

Massimova kći emotivnom se objavom prisjetila oca: 'Danas smo nas troje trebali ovako stajati pred matičnim uredom'

06.05.2014., Zagreb - Massimo Savic sa kceri Mirnom i ljubimcem Mangom.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/8
01.01.2023.
u 11:37

- Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol, napisala je Mirna pokraj fotografije na kojoj je s Massimom i dečkom Igorom Pavlovićem.

Glazbenik Massimo Savić napustio nas je 23. prosinca u 61. godini života, a iza njega su ostale njegove najmilije, supruga Eni i kći Mirna. Mirna se jučer na društvenim mrežama emotivnom porukom oprostila od tate.

- Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol, napisala je Mirna pokraj fotografije na kojoj je s Massimom i dečkom Igorom Pavlovićem. 

Mirna i Igor u vezi su šest godina, a posljednje dvije žive zajedno. Massimova je kći široj javnosti postala poznata kada je na RTL-u vodila emisiju Top.hr, a posljednjih godina se bavila i humanitarnim radom. Mediji su tako prije dvije godine pisali kako je tijekom pandemije COVID-a pomagala oboljelima u bolnicama.

- Mislim da sam oduvijek htio da ima normalno djetinjstvo, da moj posao ne utječe na nju, da izraste u jednu pametnu, samostalnu osobu. A da je baš imala normalno djetinjstvo, ne mogu garantirati. Ipak je moj posao sa sobom donio neke izvanredne situacije. I sada, kad je već odrasla i svoja, znam da joj ja i dalje na neki način svojim pozivom utječem na život. A ona pak nikada time nije bila opterećena. Dapače, uvijek je sve željela odraditi sama i to je i činila. I zato sam toliko ponosan na nju. I danas ne voli kada govorim o njoj, a ja bih se najradije samo hvalio njezinim uspjesima, kazao je Massimo o Mirni u razgovoru za Večernji list prije 4 godine. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 4

VI
vidum
12:15 01.01.2023.

Gledao sam snimku koncerta iz Arene. Sad kad se sve zna, bilo je jako teško gledati. Nevjerojatno koliko je truda uložio da koncert dovede do kraja. Kad je rekao da ima najveću tremu u životu, u grlu me steglo, a oči se zamaglile. Pjesma ZAMISLI, zadnja koju je Rajko Dujmić napisao, a Massimo snimio, istinsko je čudo, a naročito kad ju se sluša u takvom kontekstu.

KA
kažemja
12:25 01.01.2023.

Istina,toliko emocija, energije,truda je uloženo u taj kako se kasnije pokazalo posljednji Massimov koncert.Na kraju se naklonio publici ,mahnuo i otišao suznih očiju . Neka počiva u miru!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije