Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kladila se s lanom klingor mihić

Martina Tomčić otkrila za koga je glasala iz 'The Voicea': Zvala je čak 23 puta

Foto: instagram
1/8
21.01.2024.
u 12:45

Screenshot njezinog mobilnog telefona na kojemu vidimo listu poziva i SMS porukama pokazala je svim pratiteljima

I hrvatska operna diva Martina Tomčić Moskaljov dala je svoj glas u emisiji "The Voice Hrvatska" i birala svog favorita. Po njoj, najbolji vokal u emisiji je Martin Kosovec. Poslala je niz SMS-ova i zvala čak 23 puta da bi dala svoj glas Martinu koji ju je oduševio.

Screenshot njezinog mobilnog telefona na kojemu vidimo listu poziva i SMS porukama pokazala je svim pratiteljima.

Foto: Screenshot

Emisiju je pratila s pjevačicom Lanom Klingor Mihić, a ona nije skrivala da je njezin favorit bio Sergej Božić. Lana je na svom Instagram profilu podijelila snimku na kojoj s Martinom raspravlja o okladi.

"Bolesnice jedna, pokaži mi poruke. Pa koliko puta si glasala?", upitala je Lana, a Martina joj je poručila da se smiri. "Samo da pokažem ljudima koliko si bolesna, jedva čekam da izgubiš ovih 100 eura u kojih smo se kladile", nastavila je Lana.

Martin Kosovec, osvajao je publiku iz emisije u emisiju, a u polufinalu je izveo pjesmu „Unchained Melody“ (Righteous Brothers). Svevremenska pjesma i Martinova osobnost i izvedba nagrađeni su velikom podrškom publike i navijača. „Ovaj glas vodi na raznorazna mjesta. Došao je zaobilaznim putem do mene, ali publika ti je sve rekla“, komentirala je Vanna.

On je tako finalist tima Vanna, a imao je više glasova gledatelja od Sergeja Božića koji je pjevao pjesmu „Još i danas zamiriši trešnja“ (Toše Proeski). Dobio je dugi pljesak i podršku i riječi mentorice Vanne: “Nepravda je da jedan od ove dvojice ne ide u finale, ali sigurna sam da za bilo koga od njih glazbena priča tek počinje. Sergej pjeva iz onoga mjesta kojeg i sama često tražim.

VEZANI ČLANCI

Inače, uz Martina, finale su izborili i Ana Širić, Luka Novokmet i Jakov Peruško Rihtar.

Ana je u polufinalu pjevala „Used To Be Young“ (Miley Cyrus) snažno i uvjerljivo uz veliku podršku svojih navijača i publike u studiju. „Ja sam pobjednik ove sezone jer sam upoznao divne mlade ljude, a Ana je posebna“ , komentirao je njezin nastup Damir Urban.

Toni Šimonović iz njezinog tima koji je svojom izvedbom podsjetio na sjajnu pjesmu „Never Tear Us Apart“, nažalost nije izborio svoju ulaznicu za finale.

Drugi finalist, Luka Novokmet došao je iz tima Gobac. Pjesma „Sledgehammer“ (Peter Gabriel) njegov je izbor za polufinale. I Luku kao i sve polufinaliste „uživo“ na sceni su pratili vrhunski glazbenici i prateći vokali. Publika je Luki dala veliku podršku nakon nastupa, a Gobac je u svom stilu komentirao:“Ja sam osupnut, napredovao je i sad i pleše na sceni“.

Sandro Bjelanović iz njegovog tima, nažalost je ispao.

Pretposljednji je bio tim Dina Jelusića, a kao njegov kandidat finale je izborio Jakov Peruško Rihtar s pjesmom „Dva put san umra“ od Olivera Dragojevića. „Nikad me nisi iznevjerio, uvijek si bio uz mene kao i ja uz tebe“, između ostaloga komentirao je mentor.

Natali Radovčić pjevala je Laru Fabian, no nažalost nije prošla u finale.

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 2

DE
Demigodessnixie
14:19 21.01.2024.

Jos i danas zamirisi tresnja nije pjesma Tose Proeskog nego od Gazdi...je li vama jasno kad je zasto pjesma nastala

FE
felicita
13:08 21.01.2024.

Bravo! Kompetentna osoba za izreći sud, dok neki drugi već zazivaju da se narodu zabrani glasovanje u Voicu , da je narod " nesposoban" , jer se Martin očito ne uklapa u njihov svjetonazor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije