Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice Hrvatska

Burne reakcije nakon polufinala: 'Sergeju je mjesto u finalu, bez njega nije zanimljivo'

Foto: Screenshot HRT
1/18
21.01.2024.
u 10:30

Nakon sinoćnje polufinalne večeri u popularnom glazbenom showu The Voice Hrvatska, reakcije publike se ne stišavaju te svi iskazuju nezadovoljstvo što je Sergej Božić napustio natjecanje, jedan pratitelj na društvenoj mreži Instagram čak je predložio produkciji da sljedeće godine ukine glasanje publike kako bi natjecanje bilo "pošteno".

Iduće subote u finalu The Voicea Hrvatska gledat ćemo Anu Širić, Luku Novokmeta, Jakova Peruška i Martina Kosoveca. Zahvaljujući glasovima publike ovaj četverac se plasirao do kraja showa oko kojeg se reakcije nakon svake epizode ne stišavaju. 

Publika je na društvenim mrežama, točnije na Instagram profilu The Voicea ostavljala razne komentare, a ono što je svakako uočljivo jest nezadovoljstvo što su iz natjecanja ispali pojedini kandidati. – „Sergej i Toni su trebali ići dalje jer oni imaju ono nešto, nikakav Jakov i Luka, takvih ima koliko hoćeš…“, „Svi su izvrsni, nadam se da ćemo i dalje uživati u njihovim glazbenim izvedbama. Ali Martin, jednom u sto godina se ovakav glas rađa, za mene je on pobjednik još od audicije“, „Sergej je trebao i morao biti u finalu“, „Novi pobjednik je Martin, dečko je čudo“, „Sergeju je mjesto u finalu“; „“Bez Sergeja o čemu dalje imamo pričati“, „Martin i Jakov trka za pobjedu. Nenormalno mi je drago zbog Jakova jer je uz Tonija bio od starta i ostao moj favorit iz Dininog tima. Isto tako Luka zasluženo gdje i je. Bravo svima“, „Bez Sergeja mi više nije zanimljivo. Šteta takav glas, karizma, izgleda… On ima sve da bude The Voice. U finalu ostali puno lošiji od Sergeja“,

 

1/17

 

VEZANI ČLANCI:

 

„Martin i Jakov u finalu, bravo“, „Jedan savjet za iduću sezonu, ne dajte da publika odlučuje tko će biti pobjednik! Sergej je ispao ja nemam riječi, pa mali ima sve i glas i ono nešto“, „Svi su super, ali Martin je definitivno najbolji. Dečko je hrvatski Sinatra, koja lakoća pjevanja… Fascinantan je“, „Novi pobjednik je Martin“, „“Sergeju je isto mjesto tu“ – samo su neki od komentara publike na društvenoj mreži Instagram iz kojih se da zaključiti kako mnogima nije jasno kako je natjecatelj Sergej Božić mogao napustiti natjecanje, a mnogi upravo to smatraju nepravednim. 

Ipak, dok jedni smatraju kako je Sergeju mjesto u finalu, drugi su već sada Martina Kosoveca prozvali novim The Voiceom i tako ga ispred svih vinuli u pobjedu. Ostaje nam vidjeti tko će sljedeće subote – 27. siječnja odnijeti pobjedu u ovom popularnom glazbenom showu.

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 7

NO
novabit
13:00 21.01.2024.

Dečko nije ni za voice a kamoli za finale! Martin i Jakov su nekih 5 klasa iznad!!

RA
Rafo
22:24 21.01.2024.

Da nije bila opcija da auditorij može glasati , nego mentori Toni nikako ne bi ispao.decko ne da se kreče pozornicom nego potpuno vlada istom, da bi mu pozavidilo 90% profesionalaca i od njega mogli uciti ,on na stageu nemama niti jedan krivi pogled a kamoli pokret.Decko ima karizmu na vrlo zavidnom nivou.Poseban potpuno nepatvoren. S kakvom lakocom je Natali iznijela na svoj nacin Ti voglio benne assai , Lucio Dalla kad bi ju čuo , naklonio bi se.Posebna boja glasa a li i ona je ispala. Jakovu je pola dalmacije glasalo za ono Oliverovo pivanjeZna pjevati ali nije za wau. Sergej ima toliko poseban vokal s kojim vrhunski vlada jer pjeva odkud se pjevati treba iz ošita tako suptilno znlacki, majstorski to ne zna i ne može svatko, i ispade i on. Neosporno je da Martin lijepo pjeva i ima posebnu boju glasa ali isto tako ima i hladnu posturu a mimiku gotovo da i nema.A sto se može o ukusima se ne raspravlja , o neukusima davi ne govorim.

RA
Rafo
16:15 21.01.2024.

Da nije nilo glasova publike nego su samo mentori glasali, dalje bi ìsli Natali i Ton i Sergej. S takvom lakocom su iznijeli pjesmu Sergej uoravlja glasom vrlo suptilno i koristi dijafragmu znalački.Toni kao da je roden na pozornici kojomjom apsolutno vlada on nema ni jedan krivi pogled a kamo li pkkret na sceni.Krece se pozornicom bolje od 90% profesionalaca .Ima karizmu i drugaciji je od svih.Šteta što je ispao. Nalali kad bi ju čuo Lucio Dala na koji nacin pjeva Ti boglio benne assai bi joj se naklonio. Onaj Jakov s tim Oliverovi pivanjem ništa za reč vaw. Martin osim vrlo posebne boje glasa nema ništa fascinantno .Mimiku gotovo da i nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije