Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast!

Martin iz 'Života na vagi' se pohvalio transformacijom i otkrio sljedeći cilj: 'Imam li vašu podršku'

Foto: RTL
1/9
03.02.2024.
u 20:00

Na TikToku je podijelio video svoje transformacije u nekoliko mjeseci te otkrio što dalje planira.

Sudionik sedme sezone showa 'Život na vagi' Martin Jakubovski nakon završetka emisije ne posustaje i često se svojim pratiteljima na društvenim mrežama javlja iz teretane. Mladi Vukovarčanin ranije je otkrio da mu je san upisati Policijsku akademiju, a kako bi to uspio, istaknuo je da treba još raditi na sebi. Na TikToku je podijelio video svoje transformacije u nekoliko mjeseci te otkrio što dalje planira. - U par mjeseci 50 kilograma manje. Sad preostaje doraditi mišićnu masu i zategnuti se. Imam li vašu podršku? - poručio je Martin. 

@martinjakubovski U par mjeseci 50kg manje ... Sad preostaje doraditi mišićnu masu i zategnuti se 😊💪🍩 Imam li Vašu podršku?? #transformationchallenge #transformation #1k? #1k #bestvideo #balkantiktok #balkan #influencer #bestmotivation #tiktokhrv #tiktok #tik #korisno #bestvideos #best #foryou #for #fypシ #fyp #dream #fy #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #virall #viral_video #best #motivationmonday #everyday #gymlife ♬ Original Sound - Unknown

Inače, nedavno je na Instagramu je pokazao svoju impresivnu transformaciju kroz pet mjeseci i zahvalio se svima koji su mu pomogli u tome. 

- Moja promjena u 5 mjeseci. Htio bih se zahvaliti svima koji su bili uz mene i pomogli mi da svoj uspjeh dovedem na ovu razinu. U 'Životu na vagi' to su bili Mirna Čužić, nutricionistica Martina i Edin Mehmedović, a ništa manje bitna nije bila ni naša teta čuvalica Mirna Posavec, koja je svaki slobodni trenutak pokušala posvetiti nama, hodanju, treniranju, plivanju, a na kraju i zabavi. Izvan svega toga, kada sam došao kući, također mi je pomoglo jako puno, meni dragih ljudi.... Tata je također krenuo u teretanu i skida kilograme dok se ja pripremam za Policiju. Cijela ova priča je zapravo odličan motivator koji se može dogoditi svakome, samo ljudi trebaju krenuti i vjerovati u sebe. Ja vjerujem u sve vas i ako imate bilo koje pitanje, slobodno se javite jer sam tu za sve vas i uvijek ću rado pomoći - napisao je Martin u svojoj objavi. 

VEZANI ČLANCI: 

Ranije je podijelio kada se točno počeo debljati. 
– Počeo sam se debljati od pete godine kada sam češće počeo posjećivati baku. Kod nas je u Slavoniji tako da baka trči za tobom i daje ti jesti. Mi u Slavoniji jako volimo jesti, ali nisu bakini zubi nabili kilograme, moji su. To je moja osobna stvar – rekao je za RTL.hr Jakubovski koji ima 159 kg.

 

– Bili smo lijeni ići u šetnju i kilogrami su se jednostavno nakupili – izjavio je. Martin priznaje da oduvijek ima problema s težinom i za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji s kojima je jako povezan i s kojima i radi.

– Bio sam mršav do svoje četvrte godine kada su mi liječnici propisali lijek koji mi je otvorio apetit i sve je krenulo nizbrdo – prisjetio se.

– Kad se pogledam u ogledalo, vidim mlado tijelo koje žudi za skidanjem kilograma, a prekriveno je masnim naslagama – rekao je. Gledatelji će se sjetiti i njegova oca Ivana Jakubovskog koji je bio najteži kandidat četvrte sezone. Ivan je u show tada ušao s 241,9 kilograma, a izašao 59,2 kilograma lakši. 

VIDEO Mia Begović: Nikada mi nisu nudili ulogu zbog koje bi se trebala skinuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije