Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže novi Junior

Marta Fernandes: Ovo je najslađi dar koji sam ikad dobila

Foto: Instagram
1/3
07.02.2018.
u 07:30

Presretni budući roditelji Marta i Junior Fernandes s prijateljima i obožavateljima podijelili su sretnu vijest da očekuju sina

Nakon što su krajem prošle godine bivši nogometaš Dinama Junior Fernandes i njegova supruga Marta Marija otkrili da će dobiti bebu, zaljubljeni par sada je objavio nekoliko videa s proslave „otkrivanja spola“ prinove.

Njihovoj sreći nije bilo kraja kada su iz kutije poletjeli plavi baloni što znači da očekuju dečkića.

– Jako smo uzbuđeni i sretni – poručili su. Bračnom paru ubrzo su počele pristizati brojne čestitke. – Ovo je najslađi dar koji sam ikada dobila. Hvala mom suprugu što me učinio najsretnijom ženom na svijetu. Znam da će biti najbolji tata – rekla je Marta.

 

 

Podsjetimo, kada se iz njemačkog Bayer Leverkusena preselio u Dinamo, Junior se nije nadao da će pronaći ženu svog života. Ljubav sa studenticom ekonomije Martom Marijom nakon godinu i pol veze lani je u Splitu okrunio brakom.

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
08:35 07.02.2018.

Hrvatski pimpeki ti ne valjaju?!? Outsourcing?

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
07:47 07.02.2018.

Prava hrvatica Marta Marija se dobro uhljebila jer mogla je tragično zavrsiti uz nekog lokalnog domoljubnog kontejner majstora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije