Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preselila u Francusku

Pamela se ludo zaljubila u zgodnog i 18 godina mlađeg nogometaša

Foto: PA/Pixsell
1/5
25.01.2018.
u 09:00

Iako se šuškalo o njenoj vezi s Julianom Assangeom pokazalo se da je taj odnos samo prijateljski, a da joj je srce ukrao 32-godišnji Adil Rami.

Dugo se nagađalo kako je seks bomba 90-ih Pamela Anderson u vezi s osnivačem WikiLeaksa, Julianom Assangeom, ali nove informacije potvrđuju kako je njihov odnos samo prijateljski jer glumica ljubi mlađeg nogometaša.

Daily Mail piše kako je 50-godišnja glumica u vezi s 32-godišnjim nogometašem Adilom Ramijem zbog kojeg se čak odlučila iz Los Angelesa preseliti u Francusku. Adil igra za Marseille i Pamela se nedavno preselila tamo i redovito odlazi na sve utakmice svog dečka, a u goste im često dolaze i Pamelini sinovi 20-godišnji Dylan i 21-godišnji Brandon.

 

 

 

 

 

 

🤔📸🇪🇸 #BestGroupAppEver @heytribe #legendgroup ✌🏽️

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

 

Pamela i Adil upoznali su se prošle godine tijekom Cannes film festivala i od tada su nerazdvojni. Glumica je svoju kuću u Malibu dala u najam i to za 70 tisuća dolara za mjesec dana.

1/5

Komentara 5

BL
blokiraniantikomunist
09:09 25.01.2018.

nema tete od 45-50 koja ne poželi one last fuck s tridesetogodišnjim sportašem :)

ST
Stampa
12:36 25.01.2018.

pare kakva ljubav

DU
Deleted user
09:32 25.01.2018.

Na šta je lik spao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije