Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji ga tješe

Marko Tolja slomljen priznao: Ovo mi se dogodilo prvi put u 16 godina profesionalne karijere

Foto: Instagram
1/6
13.07.2021.
u 08:00

Tijelo je jednostavno reklo: “NE!”. Svaki viši ton bio je bitka za sebe, napisao je pjevač nakon koncerta koji je održao u Stubičkim Toplicama.

Marko Tolja ovog vikenda je nastupio u sklopu Malog uličnog festivala u Stubičkim Toplicama i tijekom koncerta dogodilo mu se ono čega se svaki pjevač boji - pukao mu je glas. Pjevač je bio slomljen što mu se ovo dogodilo i objavio je na Instagramu fotografiju koja najbolje opisuje u kakvom je stanju bio nakon koncerta.

- Sinoć mi se prvi put u 16 godina profesionalne karijere dogodilo da mi je glas skroz “pukao” i da nisam mogao održati koncert kako treba. Pjevao sam u tih 16 godina sa raznim bolestima i prehladama, u premorenim stanjima i ponekad u nehumanim uvjetima. Ali jučer je tijelo jednostavno reklo: “NE!”. Svaki viši ton bio je bitka za sebe. Ali zato sam sinoć imao Zagorce koji su dokazali da su stvarno “prijatelji pravi”, koji su me nosili svojom dobrotom i podrškom unatoč svemu. Druga fotka pokazuje koliko sam nakon koncerta bio devastiran što mi se to dogodilo i što vam nisam mogao dati 100% sebe. Hvala vam Stubaki i @mali_ulicni_festival od ❤️ i nadam se da ćete mi dati priliku za “popravni” jer bili ste divni i to vam nikada neću zaboraviti!!! - napisao je Tolja na Instagramu.

Obožavatelji su ga utješili porukama kako je bio odličan bez obzira na sve i dali su mu podršku u komentarima. - Bilo je odlično bez obzira na sve i kapa do poda što ste izdržali i toliko. Desi se i nije strašno...dao si sve od sebe i ljudi prepoznaju želju. Dogodi se i najboljima! Glavu gore!! Marko, nemamo ti mi svi savršen sluh. Nije se skužilo. - poručili su mu obožavatelji.

VIDEO: Dvojnica Jennifer Aniston preko noći je postala hit na društvenim mrežama: Ista je

 

Ključne riječi

Komentara 34

BE
berija
08:37 13.07.2021.

Za većinu današnjih "velikih" zvijezda moraš biti bez sluha.

AN
Antihlebinac
08:53 13.07.2021.

"Pjevao sam u tih 16 godina sa raznim bolestima i prehladama, u premorenim stanjima i ponekad u nehumanim uvjetima..." Za to se ovo i dogodilo, nase tijelo pamti svaki los tretman i ne oprasta...

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:07 13.07.2021.

"obožavatelji" ga tješe???? Vi hoćete implicirati da ovaj neki jedva poznati mediokritet ima, šatro, "obožavatelje"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije