Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu im davali šanse

Marko Livaja zbog 14 godina starije manekenke ostao je u Splitu, a ona je zbog tog dobila i poseban nadimak

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
27.11.2022.
u 17:47

Iris Livaja svojedbono se na svom Instagram profilu (kada je bio otključan) prisjetila kako je započela njihova ''slučajna ljubavna priča''. "Ne postoji vrijeme ili mjesto za pravu ljubav. Ona se dešava slučajno, u otkucaju srca, u jednom bljeskovitom pulsirajućem momentu (ta noć je imala čudnu moć)", napisala je Iris uz dodatak "A onda si se ti pojavio...

Kraljica Torcide Iris Livaja (43) i nogometaš Hajduka Marko Livaja (29) u vezi od 2014. godine te su roditelji su šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza. Svoju su vezu ozakonili ove godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu koji je nogometaš zakupio kako bi imali potpunu privatnost. Nakon obreda, mladenci su se s uzvanicima do restorana Adriatic gdje su nastavili svoju proslavu. vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno, a  uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku je zapjevala i Doris Dragović.

Obred je predvodio fra Žarko Relota, koji je župnik Bilog briga u Zadru, a osam godina bio je u službi u samostanu sv. Frane u Splitu. Relota je za medije rekao da je Iris bila njegova učenica na vjeronauku u osnovnoj i srednjoj školi, što je bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg su upravo njega zamolili da predvodi vjenčanje.

Inače, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine uživa veliku popularnost među navijačima Hajduka jer mnogi smatraju kako je upravo Iris razlog Livajinog ostanka u Splitu te su je zbog toga prozvali 'kraljicom Torcide'.

Iris se svojedobno na svom Instagram profilu (kada je bio otključan) prisjetila kako je započela njihova ''slučajna ljubavna priča''.

"Ne postoji vrijeme ili mjesto za pravu ljubav. Ona se dešava slučajno, u otkucaju srca, u jednom bljeskovitom pulsirajućem momentu (ta noć je imala čudnu moć)", napisala je Iris uz dodatak "A onda si se ti pojavio... Inače, zbog razlike u godinama mnogi im u početku nisu davali šanse, a oni su svojim primjerom i skladnim odnosom dokazali da su godine, u njihovom slučaju, samo broj. 

VIDEO Nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Komentara 4

HR
Hrast
19:25 27.11.2022.

Prvi gol kojeg smo primili je bio svojevrsna šok terapija i gledam ga kroz tu prizmu, dakle pozitivno, njime je samo probuđen uspavani div. Predivna utakmica. Bravo dečki, predivno je bilo gledati Vaše zajedništvo i nesebičnost, miran sam za našu budućnost. Moja Domovina! ❤️ Marko Livaja je rođeni strijelac, može igrati gdje hoće, svaka mu čast! Živjela Hrvatska! Dragi Bog blagoslovio Hrvatsku!

Avatar EU Srbin
EU Srbin
20:56 27.11.2022.

sto ti je ljubav na prvi pogled

ZA
zagabria5
20:45 28.11.2022.

Ulovila ga zadnji čas prije nego istekne rok. Za žaliti kako se ti nogometaši malo cijene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije