Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzno uređenje

Marko Grubnić se seli iz stana koji je stavio na prodaju za 2.3 milijuna kuna, a oglas za stan više nije aktivan

Foto: Instagram screenshot
1/10
30.05.2021.
u 18:55

Raskošan stan stambene površine 116,00 m² sa četiri sobe Marko je uredio sa puno stila pazeći na svaki detalj.

U veljači ove godine modni stilist Marko Grubnić svoj stan u podsljemenskoj zoni stavio je na prodaju, a sada  oglas za taj stan više nije aktivan, a Marko je objavio video u kojem pokazuje kako se seli. Kutije sa stvarima nalaze se po cijelom stanu, a uz video je napisao: Svi koji su se bar jednom u životu selili znaju što ovo znači.

Kada je oglasio svoj stan za prodaju tražio je za njega 2.256.945 kuna. Raskošan stan stambene površine 116,00 m² sa četiri sobe Marko je uredio sa puno stila pazeći na svaki detalj. Stan ima kuhinju, spavaću/radnu sobu, spavaći dio s dvije spavaće sobe koje su odvojene, a sve prostorije imaju izlaz na terase, te je prostor zaštićen videonadzorom, alarmom i protuprovalnim vratima.

Foto: Jole Obrenović, Robert Šipek

Riječ je o stanu koji se nalazi u zgradi koja je sagrađena 2010. godine te se uz Markov u zgradi nalaze još tri stana. Marko je prostorije svog stana često dijelio na Instagramu i u ovom stanu organizirao je rado tulume i večera za svoje prijatelje.

VIDEO Albina u Zigmanovom kostimu nominirana za najgore odjevenu izvođačicu Eurosonga

 

Ključne riječi

Komentara 7

KU
Kuruza
19:47 30.05.2021.

Peškić se boji bit na Zamorskom bregu.

ZV
zvezdomor
20:19 30.05.2021.

Uzeo Mudri stan natrag jer mala nakaza nije ni režije plaćao

PA
pale007
19:40 30.05.2021.

Tko će kupiti stan koji treba raskuživati pola godine prije useljenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije