Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila je 52,3 kg

Marica iz 'Života na vagi' pokazala kako je izgledala prije godinu dana i kako izgleda sada: Malo je reći da si prelijepa

Marica Korolija
Foto: RTL/Screenshot
1/7
30.05.2021.
u 13:44

U show je ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju u showu vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma te je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma.

Marica Korolija bivša je natjecateljica showa "Život na vagi", a njezina priča i put transformacije postao je uzor mnogima a njezina priča i uspjeh dirnuli su i trenera ovog showa Edu Mehmedović koji je i zaplakao kada se marica pojavila u finalu showa. U svojim objavama na Instagramu Marica često ističe kako njezin put još nije gotov kao ni njezina borba.

- Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom.Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu s time. Moj put nije gotov ali sam svjesna da i dalje treba ustrajati i da mi doista zdrav život postane ponovno navika i da više nikada ne tražim utjehu u hrani već u treningu. - napisala je prije mjesec dana na Instagramu.

Foto: Instagram, RTL

U show je ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju u showu vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma te je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma, za ovu emisiju kaže da joj je promijenila život iz temelja i sada je objavila fotografiju kako je izgledala prije godinu dana i kako izgleda sada. Osim što ima znatno vitkiju figuru Marica je postala i plavuša, a njezina promjena zadivila je pratitelje na Instagramu. - Predivna si. Bravo. Malo je reći da si prelijepa - poručili su joj obožavatelji.

VIDEO Albina u Zigmanovom kostimu nominirana za najgore odjevenu izvođačicu Eurosonga

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije