Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabavljao se

Marko Grubnić bio i na drugom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Zagreb: Poznati na prvom koncertu  Aleksandre Prijović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/19
03.12.2023.
u 13:00

Na prvom koncertu, onom u petak, mogli smo vidjeti neka poznata lica poput Ive Todorić i Marka Grubnića. No, čini se kako je Grubnić odlučio doći i drugi dan na koncert. Naime, poznati stilist u petak je bio na tribinama gdje su ga uhvatili fotoreporteri, a u subotu je bio u dijelu sa stolovima.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) u subotu je održala drugi od svojih pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Prijović se trenutno nalazi na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje je nastupala u brojnim gradovima regije te pjevala za velik broj ljudi. Tijekom svih pet dana Prijović će pjevati za oko 90.000 ljudi, a dvorana na Laništu svakog je dana rasprodana do posljednjeg mjesta. 

Na prvom koncertu, onom u petak, mogli smo vidjeti neka poznata lica poput Ive Todorić i Marka Grubnića. No, čini se kako je Grubnić odlučio doći i drugi dan na koncert. Naime, poznati stilist u petak je bio na tribinama gdje su ga uhvatili fotoreporteri, a u subotu je bio u dijelu sa stolovima. Fotografije ovog događaja podijelio je na društvenim mrežama te pokazao kako je uživao u koncertu i pjevao ALeksanrine hitove te se družio s prijateljima. 

 - Dan dva - kratko je poručio na jednoj od fotografija.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Aleksandrini koncerti su zakazani još za 3.,4. i 6. prosinca. Gosti na koncertu u subotu bili su Bojan Vasković iz Lexington benda i Milica Todorović.

Podsjetimo, regionalna zvijezda nakon što je u zagrebačkoj Areni u petak održala svoj prvi koncert održala je i konferenciju za medije na kojoj je odgovarala na pitanja novinara. Među ostalim govorila je o svojoj obitelji koja je bila prisutna na koncertu te kolegama koje je pozvala na gostovanje. Mediji su primijetili i da su na ovaj zagrebački koncert pristigli i Aleksandrini baka i djed koji su je pratili iz publike. Baka ju je cijelo vrijeme snimala, a djed je sjedio i pratio.

- Ja bez svoje obitelji ne idem nigdje, rekla sam to nekoliko puta već. Oni su na svakom koncertu sa mnom i meni je jako bitno da su oni tu taj dan - kazala je te dodala da je njezina obitelj uvijek ponosna na nju i da se vesele s njom njezinim uspjesima. Prijović je kazala i da se uvijek trudi svojoj obitelji u publici ispuniti želje, ali da skoro nikad ništa ne traže.

Prijović se osvrnula i na svoje goste. Naime, tijekom svih pet koncerta na pozornici će joj se pridružiti razna imena, a neka od njih slušala je i ona kao mala. Na prvom koncertu na pozornici su joj se pridružili Aco Pejović i Željko Samardžić. S Pejovićem ova glazbenica ima i duet, a Samardžiću je na pozornici priznala da ga je slušala kao mala i da joj je izuzetna čast pjevati njemu uz bok.
- Velika je to čast - rekla je te dodala da se često pogubi u trenutku dok pjeva s nekim koga je slušala kao djevojčica. 

VEZANI ČLANCI

- Pomislim: 'Je li ovo moguće? Što se događa?' - rekla je te otkrila da će se među gostima naći ljude koje osobno poznaje i čiju muziku voli. Otkrila je i hoće li biti nekih hrvatskih imena tijekom ovih nekoliko dana.

- Kao i svi izvođači, htjela bih da ta imena budu iznenađenje - rekla je pa se osvrnula na svoje prijateljstvo s Jelenom Rozgom o čemu su mnogi pričali nakon objave koncerta i Jeleninih javnih čestitki. 

- Kada je Jelena u pitanju, želim reći da nju puno volim i poštujem i da smo prijateljice. Tako da svakako njezinu podršku imam, ali ne bih otkrivala hoće li gostovati na mom koncertu - dodala je. O nastupima u velikim dvorana diljem regije, rekla je kratko: 

- Ja trenutno živim svoje snove.

VIDEO Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović

Komentara 18

ZJ
Zjako
13:50 03.12.2023.

Sačuvaj me bože, polu svjet

RI
rikavac
13:47 03.12.2023.

Baš su poznata lica o veoma Bitna za HR. Grubnić i Iva Todorić. naježio sam se

LU
Lumumba
14:11 03.12.2023.

Ko je taj? Ko je Iva Todorić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije