Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo dečki

Mario iz 'Života na vagi' pokazao kako sa svojim vatrogascima pomaže Petrinji

Foto: Instagram
1/7
07.01.2021.
u 14:22

Zajedno s kolegama vatrogascima popravlja štetu na krovovima gdje je to moguće i pomaže stanovnicima Petrinje.

Svaka pomoć Petrinji i okolici dobro je došla u za njih teškim trenutcima, a u pomoć im svakodnevno priskaču i vatrogasci koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske. Među njima je i vatrogasna postrojba čiji je član Mario Mandić, bivši natjecatelj showa "Život na vagi" koji je podijelio fotografije s terena u Petrinji. Zajedno s kolegama vatrogascima popravlja štetu na krovovima gdje je to moguće i pomaže stanovnicima Petrinje.

Foto: Instagram screenshot

Kada je ušao u show Mario je imao 165,5 kilograma i maštao o tome kako će, nakon što smršavi, postati profesionalni vatrogasac jer godinama se njegov san nije mogao ostvariti zato što zbog viška kilograma nije mogao obući vatrogasno odijelo. Nakon izlaska iz showa odlučio je postati i trener i pomagati drugima da postignu svoj cilj i riješe se viška kilograma.

- Oduvijek sam imao veliku želju postati profesionalni vatrogasac. Jednostavno to je moj poziv, ali nakon “Života na vagi” shvatio sam da su moje profesionalne želje krenule u drugom smjeru, no unatoč tome uvijek ću biti dobrovoljni vatrogasac – rekao nam je Mario prošle godine kada je njegova vatrogasna postrojba cijelu noć gasila požar na Jakuševcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije