Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučila je

Žanamari najavila veliki zaokret u karijeri: 'Natjerali ste me na to'

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/6
07.01.2021.
u 08:45

Kako je zbog nemogućnosti održavanja koncerata prošla godina bila prilično teška za sve glazbenike u svijetu, Perčić je, kako tvrdi, vrijeme kratila razgovorom s ljudima iz svih krajeva svijeta.

Iako pjevačica Žanamari Perčić u zadnje vrijeme često privlači pozornost na društvenim mrežama u izazovnim kombinacijama, katkada podijeli i poneki detalj iz privatnog i poslovnog života. Kako je zbog nemogućnosti održavanja koncerata prošla godina bila prilično teška za sve glazbenike u svijetu, Perčić je, kako tvrdi, vrijeme kratila razgovorom s ljudima iz svih krajeva svijeta. Zbog toga je odlučila da će početi pisati pjesme na engleskom.

"Kad se pakao oslobodi, zaključam se u sebe i počnem pisati pjesme... Iako sam veći dio 2020. provela unutar svojih zidova, upoznala sam i razgovarala s toliko sjajnih ljudi, toliko sjajnih duša iz svih krajeva svijeta. Tijekom ove lude godine dijelili smo svoje paranoje i demone, kao da se znamo cijeli život... Nikad se nisam osjećala tako voljenom i shvaćenom. Vibracija je stvarna. Zbog toga sam napokon odlučila pisati pjesme na engleskom... Vrijeme je... Natjerali ste me na to", objasnila je svoju odluku Žanamari ispod fotografije na kojoj je odjevena u izazovnu crvenu haljinu s golemim prorezom.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Perčić je prije pet godina rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Gabrijela. Dok je prošle godine bila natjecateljica u showu "Zvijezde pjevaju", u jednom intervjuu priznala je kako njezina kći ne voli spavati i zbog toga je često neispavana te kako još uvijek traži formulu kako preživjeti to razdoblje. Sada je Žanamari priznala kako je ona definitivno u skupini paranoičnih roditelja i objasnila je zašto to misli.

"Otkad sam roditelj naišla sam na zbilja čudne termine tj. definicije roditelja – prebrižan ili paranoičan roditelj i opušten roditelj! Ja sam očito u ovoj skupini paranoičnih, jer moja briga za dijete definitivno nadjačava apsolutno sve druge misli, radnje i emocije. Kad moje dijete doživi blagu porezotinu ja se tresem još satima i jedva smirim puls. Nikako ne mogu povezati termin ‘opušten’ uz termin roditelj. Te dvije riječi upotrebljene u istoj rečenici moj mozak uopće ne može procesuirati. Zbog tog me nerijetko zadirkuju i nazivaju kojekakvim ‘simpatičnim’ nadimcima poput ‘psihotična’, ‘u grču’, ‘dramatična’, ‘prezabrinuta’ i slično. Ja samo volim svoje dijete na jedini način na koji znam. Svaka moja stanica strepi za nju i tako će biti dok sam živa. Ako sam zbog toga ‘za ludnicu’, rezervirajte mi mjesto!" kaže pjevačica. Žanamari je šest godina u braku s bivšim manekenom Marijem Perčićem. Pet godina mlađeg supruga upoznala je kada je putem Facebooka tražila nekoga za snimanje svog spota, a ubrzo je Mario, koji se osim modelingom bavi i glazbom, postao basist u njezinu bendu. Nakon godine dana veze par je uplovio u bračnu luku.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

PS
popevke sAm slagal
09:47 07.01.2021.

Nisam primijetio nijednu drugu njenu karijeru osim ako se samonaslikavanje ne zove karijerom. Ako se to danas zove karijera onda svaka čast.

DU
Deleted user
09:30 07.01.2021.

Evo još jedne bitne osobe. Prema naslovu sam mislio da će se baviti volonterstvoma, a ona razgovarala. Vrlo bitna vijest.

ZW
zweistein
09:20 07.01.2021.

a ja mislio da će počet pjevat obućena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije