Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVLJENI TENISAČ

Marin Čilić pohvalio se prvom fotografijom sina, a jednim je detaljom sve oduševio

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
03.02.2020.
u 10:20

Prije par mjeseci Marin je otkrio kako je termin sredinom veljače, stoga izgleda da je maleni sinčić došao ipak malo ranije.

Hrvatski tenisač Marin Čilić i supruga Kristina Milković Čilić u petak su postali roditelji, a ponosni otac za vikend se pohvalio prvom fotografijom sina.

Kristina je njihova sina rodila u petak u Vinogradskoj bolnici u  Zagrebu i porod je prošao bez komplikacija.

- I službeno smo tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i dječak su odlično. Čini mi se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada - napisao je Čilić uz fotografiju na kojoj, uz malenu ručicu drži i maleni teniski reket, a fanovi su bili oduševljeni kako malenom sinu već sada stoji teniski reket te su se zapitali hoće li sin krenuti očevim stopama. 

Prije par mjeseci Marin je otkrio kako je termin sredinom veljače, stoga izgleda da je maleni sinčić došao ipak malo ranije

Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin, a zaljubili su se 2008. godine upravo u Dubrovniku. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije