Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Kristina i Marin Čilić postali su roditelji

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/6
31.01.2020.
u 14:12

Kristina je njihova sina rodila danas u Vinogradskoj bolnici.

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina postali su danas roditelji. Kristina je njihova sina rodila danas u Vinogradskoj bolnici u  Zagrebu i porod je prošao bez komplikacija, doznaje Jutarnji list. 

Prije dva mjeseca Marin je izjavio kako je termin poroda sredinom veljače pa izgleda da je beba malo požurila. 

– Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom.
 Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro – rekao je Marin u intervju za Story prije nekoliko mjeseci.

Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin, a zaljubili su se 2008. godine upravo u Dubrovniku. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Miko33
20:57 31.01.2020.

Čestitke. Polako dolazi vrijeme da se završi karijera i posveti obitelji.

DU
Deleted user
20:55 31.01.2020.

Samo naprijed... čestitke ..

Avatar southman
southman
20:09 31.01.2020.

Čestitke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije