Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno 17 godina

Marijana Mikulić pohvalila suprugov uspjeh: Dobio je stipendiju, a nakon toga je ištemao pod u potkrovlju

Zagreb: Predstavom Anđelke Pripić "Šta me snađe" otvoreno je kazalište Luda Kuća
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
19.11.2022.
u 15:30

Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i dobio - pohvalila je glumica svog supruga.

Glumica Marijana Mikulić pohvalila je novi uspjeh svog supruga Josipa Mikulića koji je redoviti profesor i pročelnik na Katedri za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. 

- Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i DOBIO!! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se. - napisala je glumica na Instagramu. Zaklada Aleksander von Humbolt svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj. Marijana i Josip u braku su 17 godina i imaju tri sina, a 17. godišnjicu braka su proslavili ovog rujna.

- 17 godina braka. Mislim da su sve riječi suvišne, ali ne bi to bila ja kad ne bi rekla koju. Ono što se vidi - Dala sam ti mladost, lipotu, svoje najbolje godine, bezrezervnu podršku u radu, i privatnom i poslovnom sazrijevanju i rastu, tri bisera -tri sina. Ono što se ne vidi - dobio si i ludu glumicu s bipolarnim poremećajem. Ali evo, izdržali smo punih 18 skupa od toga 17 u braku. Pa valjda ćemo još barem toliko uspjeti. Živio ti meni - napisala je Marijana uz video s proslave njihove godišnjice braka. 

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:09 19.11.2022.

Opet ova žena, dosadila više s temama iz svog života. Daj zaglumi nešto ženo pa nek bude jako dobro, a onda nek se piše o tome.

AV
avangero
16:39 19.11.2022.

Čovjeku treba dati stipendiju ma Marsu, da se malo odmori, ovo ne bih izdržali ni naj bolji.

TR
Tripoli
18:11 19.11.2022.

Ja sam to isto napravil i bez stipendije...jedino sam dobio naknadu u obliku s.....g odnosa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije