Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivne Dalmatinke

Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja ukrale svu pozornost elegatnim izdanjima, nižu se komplimenti

Foto: Instagram
1/11
19.11.2022.
u 14:30

Gruica je odabrala elegantnu crnu haljinu s otvorom na dekolteu koja je naglasila njezinu vitku figuru, a kombinaciju je upotpunila srebrnim nakitom i jednostavnim loknama i crvenim ružem. Iris je pak odjenula žutu haljinu koju je kombinirala sa zlatnim nakitom i visokim lakiranim čizmama.

Glumica Ana Gruica Uglešić (39) i bivša manekenka i supruga Marka Livaje (28), Iris Rajčić (42) zajedno su pratile reviju dizajnerice Ivone Glavaš u Splitu. Ana je na svom Instagram profilu podijelila zajednički video u kojem su pokazala svoje odjevne, a potom je objavila i niz fotografija.

Gruica je odabrala elegantnu crnu haljinu s otvorom na dekolteu koja je naglasila njezinu vitku figuru, a kombinaciju je upotpunila srebrnim nakitom i jednostavnim loknama i crvenim ružem. Iris je pak odjenula žutu haljinu koju je kombinirala sa zlatnim nakitom i visokim lakiranim čizmama.

Foto: Instagram
Pratiteljima nije trebalo dugo da ispod objave ostave brojne komplimente, a javio se i glumac Slavko Sobin koji je Ani poručio da je ''bomba''.

''Predivna'', ''Kombinacija'', ''Prekrasna žena'', ''Bomba, ljubim'', ''Ana, goriš'', ''Wow'', ''Koliko si zgodna'', samo je dio komentara.

Inače, Ana i Iris dugogodišnje su bliske prijateljice, a upravo je Gruica bila i kuma sinu Lorenzu kojeg su Marko i Iris dobili u veljači prošle godine. 

Podsjetimo, Marko i Iris su svoju ljubav ozakonili početkom svibnja u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu gdje su uoči vjenčanja stigli zaštitari koji su mladencima osiguravali privatnost. Inače, cijeli su Sustipan zakupili za sebe taj dan, a to im je osiguralo i da se nakon mise neometano spuste stubama u restoran Adriatic Grašo i tako izbjegnu šetnju pred fotografima i novinarima.Mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu ''Povedi me'', koju im je pjevala sama Jasna Zlokić, a za dobar provod nakon toga pobrinula se Jelena Rozga.

Gruica je prije nekoliko godina diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od 2018. je u braku s Boranom Uglešićem. Prvi su puta snimljeni zajedno u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Gruica i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:02 19.11.2022.

To je idealno za taslačit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije