Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još nije gotovo

Mikulić o preseljenju u novi dom: 'Traje od svibnja 2022., to se nikada valjda neće završiti do kraja'

Foto: Instagram
1/16
03.08.2023.
u 19:39

Nakon što su kupili kuću Marijana je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. U novi dom su se uselili, a Mikulić je sada otkrila kako je izgledao taj proces.

Glumica Marijana Mikulić (41) u srpnju prošle godine otkrila je kako se upustila u avanturu kupnje nekretnine. Naime, suprug Josip i ona tada su postali vlasnici kuće koju su odlučili adaptirati. Nakon što su kupili kuću Marijana je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. U novi dom su se uselili, a Mikulić je sada otkrila kako je izgledao taj proces.  

"Selidba sa međuselidbama. Svibanj/2022, sve stavili u garažu koju nam je susjed dao na korištenje do kraja godine. S minimumom stvari selimo kod Josipovih u mali stan, jer do kraja godine ćemo mi u kuću. Mhm.  Ispraznili u listopadu susjedovu garažu i stvari prekrcali na nove dvije lokacije (znaci kauči, stolice, odjeća… sveee) jer kuća nikako da se završi. Srpanj 2023 ulazimo u nedovršenu kuću jer se to nikada valjda neće završiti do kraja. A tek raspakiravanje stvari koje su godinu dana u paketima.. možda bude gotovo kad i kuća. Al mi barem imamo krov na glavom, pa sad pomalo. Ovo je post za one koji me pitaju za slike i kad će slike kuće i adaptacije. Ne tako skoro" napisala je Mikulić. 

 

Podsjetimo, suprug i ona prije kupnje kuće na kredit, prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina, a pratiteljima je često pokazivala kako adaptacija napreduje i tako im odgovarala na pitanja.

VEZANI ČLANCI:

S pratiteljima na društvenim mrežama tijekom mjeseci, glumica je pokazivala kako su se pakirali iz stana u kojem su živjeli te podijelila neke uspomene koje su nastale u tom stambenom prostoru. Od kolovoza prošle godine glumica je povremeno s pratiteljima dijelila kako napreduju radovi na novoj kući.

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije