Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality show

Sjećate li se Alojza iz 'Ljubav je na selu'? Otkrio je kako se njegov život promijenio nakon showa

Foto: RTL
1/4
03.08.2023.
u 18:38

Nakon završetka sezone 'Ljubav je na selu' upoznao je Moniku Peček iz Budinščine, koja mu se javila na Facebooku. Odlučili su se naći i uživo te su se zaljubili. Oženili su se, a zajedno imaju dvoje djece.

Farmera Alojza Kanceljaka mnogi se sjećaju iz showa 'Ljubav je na selu'. On je  zahvaljujući tom showu  upoznao svoju suprugu Moniku. Nakon završetka sezone 'Ljubav je na selu' upoznao je Moniku Peček iz Budinščine, koja mu se javila na Facebooku. Odlučili su se naći i uživo te su se zaljubili. Oženili su se i zajedno imaju dvoje djece. Alojz je sada progovorio o svojem iskustvu i braku. 

- Danas na prijavu u emisiju 'Ljubav je na selu' gledam kao jedno pozitivno iskustvo koje bi preporučio svakome - kazao je za RTL.hr. i nastavio: 

- Tajna uspješnog braka su međusobno poštivanje, sloga i ljubav. Opisao je i kako izgledaju njegovi dani koje provodi sa suprugom i kćerima Lucijom i Anom. 

VEZANI ČLANCI:

- Ujutro idem na posao, a žena, djeca i majka su doma i rade na imanju. Poslije mog posla svi zajedno se bavimo poljoprivredom i družimo - izjavio je i dodao da se obitelji najviše posveti poslije posla i vikendom. Tada se s kćerima igra, idu u šetnje i ponekad na izlete. Ovo ljeto, dodaje, planira ići na odmor na Jadran.  

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Komentara 3

Avatar Carbonado
Carbonado
22:42 03.08.2023.

Ne sjećam. Nije vrijedan gledanja, a kamo li pamćenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije