Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak glumi

Marijana Mikulić: Mogu sve jer je suprug Josip uvijek uz mene

marijana
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
17.04.2011.
u 11:11

Zvijezda sapunica nakon dvogodišnje pauze vratila se glumi i kaže kako joj ne nedostaje biti mama od 0 do 24

Glumicu Marijanu Mikulić upoznali smo kao zvijezdu triju sapunica – “Zakon ljubavi”, “Ponos Ratkajevih” i “Obični ljudi”, a potom je uzela manju glumačku stanku zbog trudnoće i rođenja sinčića Ivana. Ivanu su danas dvije godine, a Marijana je opet krenula radno. Na pitanje kako usklađuje obiteljske i poslovne obveze odgovara:

 

– U svemu mi beskompromisno pomaže suprug Josip. Ne nedostaje mi biti mama od 0 do 24 jer smatram da se žena treba uskladiti u svim sferama života, tek se onda može osjećati potpuno – rekla nam je Marijana. Glumica napominje kako uspješno balansira u svemu što radi te da se mnogo bolje osjeća otkako se vratila svojoj strasti – glumi. Naime, od 30. travnja u kazalištu &TD prikazuje se predstava “Lijepa naša” u kojoj ljepotica ima jednu od glavnih uloga, uz Csillu Barath-Bastaić, Petru Dugandžić i Ivana Horvata. Predstava prati životni put popularne pjevačice našeg doba, dvadeset godina njene karijere, sve tenzije i sukobe koje je prošla, obiteljska razdvajanja i ostale životne drame.

 

– Bit će svega, riječ je o jednoj jako aktualnoj temi koja će donijeti dosta iznenađenja. Publici sigurno neće biti dosadno – rekla nam je 29-godišnja glumica.

 

Marijana također napominje kako je suradnja na ovom projektu s mladim redateljem Kurspahićem bilo ugodno i kreativno vrlo slobodno: 
– On dopušta glumcima da ispoljavaju svoj glumački talent na način koji njima odgovara – bez pritiska. Vrlo korisno i lijepo iskustvo – zaključila je na kraju glumica i pozvala sve koji žele vidjeti njegovu viziju popularne hrvatske pjevačice u izvedbi četiri glumice da posjete &TD.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije