Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu poslušali

Marija Šerifović prekinula je nastup na dočeku Nove zbog ponašanja pojedinaca u publici

Beograd: Slavica Angelova okrunjena titulom "Zvezda Granda"
Foto: Antonio Ahel
1/8
01.01.2024.
u 10:08

Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti i pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo, poručila je pjevačica nakon nastupa

Pjevačica Marija Šerifović za doček Nove godine pjevala je u Zenici na glavnom gradskom trgu. Dobro raspoložena Marija koncert u Zenici je otvorila pjesmom  "Pametna i luda", a nekoliko minuta prije ponoći pjevačica je pozvala Zeničane Hanu i Adija da joj se pridruže na pozornici i tada je Adi zaprosio Hanu, a cijeli trg nagradio ih je velikim pljeskom, prenosi Avaz.

Kada je otkucala ponoć uz Mariju je svim prisutnima Novu godinu čestitao i gradonačelnik Fuad Kasumović te je svima poželio mnogo zdravlja, sreće i mira u ova turbulentna vremena i uputio je posebnu zahvalu Mariji Šerifović što je uveličala doček 2024. godine. Sjenu na ovaj lijepi doček bacili su pojedinci koji su se oglušili na molbe Marije Šerifović da se ne bacaju petarde na pozornicu i zato je svoj nastup završila 15 minuta prije nego je to bilo predviđeno, a zato je dio publike ostao razočaran.

- Evo i mene u ovoj 2024.. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti i pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo, tako da hvala vam što ste došli i vidimo se opet - poručila je Marija Šerifović a svom Instagramu nakon nastupa u Zenici. Ona se nedavno vratila iz Los Angelesa gdje joj je surogat majka rodila sina kojem je pjevačica dala ime Mario.

- Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas do njega - napisala je Marija na Instagramu kada je objavila vijest da joj se rodio sin. Kasnije je u razgovoru za Blic rekla kako se dugo spremala za majčinstvo.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osjećaj je ipak riječima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osjećaj - rekla je Šerifović.

VIDEO Škoro otkrio zašto je odlučio biti bagerist: 'Još kad sam bio samo Miroslav iz Višnjevca...'

Komentara 24

TO
ToVuS
10:48 01.01.2024.

A koja je sad ovo

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
10:53 01.01.2024.

Koga briga...

Avatar ljutapica
ljutapica
11:17 01.01.2024.

Što mi imamo sa Zenicom i ovim likom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije