Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedila na Euroviziji

Marija Šerifović pratila je Doru i otkrila mišljenje o našem predstavniku

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/48
08.03.2024.
u 09:12

O Markovu nastupu sada se oglasila i Marija Šerifović, srpska pjevačica koja je na Euroviziji odnijela pobjedu 2007. godine s pjesmom "Molitva". Marija je uoči svog zagrebačkog koncerta otkrila kako je pratila Doru te što misli o hrvatskom predstavniku.

Pobjednik ovogodišnje Dore Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić sa svojom je pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" privukao puno pozornosti, a o njemu se puno govori i van granica Lijepe Naše. Marko trenutno slovi kao favorit na eurovizijskim kladionicama sa 17 posto šansi za pobjedu, a podršku je dobio i od brojnih eurovizijskih stručnjaka te obožavatelja. O Markovu nastupu sada se oglasila i Marija Šerifović, srpska pjevačica koja je na Euroviziji odnijela pobjedu 2007. godine s pjesmom "Molitva". Marija je uoči svog zagrebačkog koncerta otkrila kako je pratila Doru te što misli o hrvatskom predstavniku.

- Uvijek pratim, kako nacionalne izbore za predstavnike na Euroviziji, tako i samo natjecanje. Volim tu atmosferu, još u meni gori ta natjecateljska trema. Ispratila sam i Doru te mislim da je Baby Lasagna sjajan. Teya Dori, koja će predstavljati Srbiju, ali i svim drugim sudionicima želim puno sreće i pozitivne energije - rekla je Šerifović za 24 sata, a u ovom razgovoru osvrnula se i na svoj koncert te majčinstvo.

Naime, Marija je nedavno postala mama dječaka s kojim često dijeli objave na društvenim mrežama. Nedavno se osvrnula i na velik interes javnosti za njezin privatni život.

- Ja ništa ne skrivam, ja samo smatram da ako sam pjevačica i javna ličnost, ja nisam javni toalet. Moj život, moja duša ima pravo na mir i spokoj i na neku potpuno zatrpanu stranu života i nitko nema potrebe da to zna. Ne zato što se nešto krije, nego zato što ne želim da izlažem javnosti svoju porodicu, svoje prijatelje.. Ono što dam, dam. Ono što ne dam, ne dam - kazala je za InMagazin.
Glazbenica je krajem 2023. godine potvrdila da je dobila bebu objavom na Instagramu i sinu je posvetila dirljiv status na društvenim mrežama.

- Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas do njega - napisala je tada Marija. Njezin sin je rođen u Los Angelesu, a nakon sinovog rođenja medijima u Srbiji je ispričala je kako joj velika želja bila postati mama. 

- Velika želja da imam dijete me vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtjevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama iznijeti trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspjela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene. Zaista ne želim javno objašnjavati medicinske razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je pjevačica. Marija se zahvalila i svojim prijateljima što su zadnjih mjeseci čuvali tajnu kako će postati mama. 

VIDEO Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu

 

Komentara 3

KU
kuramela
13:22 08.03.2024.

Zašto mislite da nas zanima njeno mišljenje ?

Avatar volim fritule
volim fritule
12:51 08.03.2024.

jel mi możete reći tko je Mario

RA
racman
11:27 08.03.2024.

Jako je bitno šta misli Marija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije