Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muža nikad nema

Mariah Carey daje otkaz dadiljama svoje djece kad im postanu važne

mariah carey
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
13.02.2014.
u 22:31

Mariah Carey u radijskom intervjuu izjavila je da veći dio vremena niti ne zna gdje joj je muž, no uvijek zna gdje su joj dadilje koje joj čuvaju djecu...

Mariah Carey u radijskom intervjuu izjavila je da veći dio vremena niti ne zna gdje joj je muž, no uvijek zna gdje su joj dadilje koje joj čuvaju djecu. Blizance Moroccana i Monroe stalno čuvaju drugačije dadilje, jer, kako kaže pjevačica, krše njena pravila pa im mora dati otkaz.

- Mijenjam ih dok trepnes okom. Nije mi to drago, ali moram im dati otkaz ako mojoj djeci dadilje postanu važnije od mene, rekla je diva. Nije objasnila zašto onda jednostavno sama ne brine o svojoj djeci. Nadodala je na kraju da Valentinovo neće proslaviti sa suprugom Nickom Cannonom jer on puno radi i nikada ga nema kod kuće.

>>Kako joj ta haljina nije spala? Bujne obline ponovno u prvom planu

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:51 14.02.2014.

luda baba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije