Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA OBITELJ

Manekenka i nogometaš raznježili fanove prije dolaska prinove: 'Nas troje'

Amra i Edin Džeko
Foto: Instagram
1/4
10.07.2020.
u 15:21

Kako je već prije medijima kazala Amra, beba će se roditi u Rimu, gdje par trenutačno živi, budući da Edin igra za Romu. Njih dvoje su već ponosni roditelji kćeri Une i sina Danija,a  Amra iz prvog braka ima kćer Sofiju

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih nogometaša Edin Džeko i njegova supruga Amra uskoro će po treći put postati roditelji, a Amra je na Instagramu oduševila pratitelje fotografijom na kojoj pozira sa suprugom, a prvi je put istaknula svoj trudnički trbuh.

- Nas troje, napisala je Amra i raznježila brojne pratitelje. 

Foto: Instagram screenshot

Kako je već prije medijima kazala Amra, beba će se roditi u Rimu, gdje par trenutačno živi, budući da Edin igra za Romu. Njih dvoje su već ponosni roditelji kćeri Une i sina Danija,a  Amra iz prvog braka ima kćer Sofiju

 – Stvarno imam sreću da mi i četvrta trudnoća prolazi bez problema i komplikacija, mučnina prva tri mjeseca… Znam da sam jedna od rijetkih žena koja uživa svih devet mjeseci u trudnoći. Hvala Bogu. Ovo je bila planirana trudnoća, čak i prije 20 godina sam ti rekla da bih voljela da imam veliku porodicu i presretna sam što mi se taj san ostvaruje – kazala je Amra za magazin Azra. 

Inače, Amra je imala zavidnu manekenksu karijeru kada je 2011. u Los Angelesu upoznala Edina koji je bio na pripremama s tadašnjim klubom Manchester Cityjem. tada su počeli vezu na daljinu koja je trajala četiri godine, a zatim su se vjenčali. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
15:39 11.07.2020.

Baš čudna kombinacija manekenka i nogometaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije