Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedba s Kardashiankama

Mamićeva snaha s prijateljicom po ovoj cijeni prodaje puder koji su osmislile

Foto: Promo
1/7
02.06.2020.
u 09:08

Dugogodišnj vizažistica Lada i snaha Zdravka Mamića Tia osmislile su puder losion za tijelo koji naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan.

Lada Mitrašinović  i Tia Mamić dugogodišnje su prijateljice, zaljubljenice u beauty svijet, koje su svoju ljubav i iskustvo odlučile podijeliti sa svima u obliku novog proizvoda Glow&Go.

Dugogodišnj vizažistica Lada i snaha Zdravka Mamića Tia osmislile su puder losion za tijelo koji naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan.

- Možda će neke mlađe generacije više sličnosti našeg proizvoda naći u proizvodima obitelji Kardashian i to je apsolutno u redu no Scott Barnes je make up artist koji je početkom milenija postavljao neke od najslavnijih make up trendova. Kao osoba koja se bavila i fotografijom kroz fakultet upravo je on imao jako dobar feeling o tome kako make up treba izgledati on i off the set. Baš on zaslužan je za početak J.Lo ludila kreirajući njen izgled i stavljajući je na naslovnice svih svjetskih uglednih časopisa. Pokazalo se kako većina mojih klijentica sve više priželjkuje taj osunčani ljetni izgled no isto tako jako puno njih ne želi svoju kožu izlagati štetnom utjecaju sunca. - objasnila je Lada.

1/5

Ovaj puder losion prikriva sitne nepravilnosti, naglašava ljepotu kože i pruža divan „mekani" izgled bez ikakvih mana, a cijena ovog proizvoda je 199,99 kuna. 

- Jako sam sretna i uzbuđena zbog ovog proizvoda. Lada i ja smo prijateljice oduvijek i stalno nekako sanjarimo o projektu kojim bismo zaokružile neke zajedničke misije i vizije. Prilikom stvaranja Glow&Go ono čime smo se vodile bilo je kako želimo da ovo bude isključivo hrvatski proizvod i ponosna sam na sve naše partnere koji su nam u ovim kompliciranim trenucima omogućili da dobijemo proizvod o kojem smo dugo maštale. Iako nismo tako planirale ali ispalo je kako su na samom Glow&Go projektu surađivale samo žene koje su se od samog početka priključile svim srcem i bile podrška jedna drugoj kroz svaku situaciju - rekla je Tia Mamić.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije