Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Mama Marica samo prigovara: Jedna se boji visine, jednoj je muka, ova nije primjerena

Foto: Nova TV
1/4
02.05.2018.
u 14:30

Jedna od natjecateljica, Josipa, odlučila se obući u skladu s igrom, no njezina odjevna kombinacija nije se svidjela mami Marici.

Dok su Igor i Višnja bili na spoju, za to vrijeme ostale djevojke morale su se same zabaviti pa su odlučile igrati badminton, a sve to nadgledali su mama i tata Bjelošević.

„Što misliš, hoće li biti tu neka snaha za našeg Igora?“ priupitala je mama Marica svog supruga koji nije pokazao pretjerani entuzijazam. Jedna od natjecateljica, Josipa, odlučila se obući u skladu s igrom, no njezina odjevna kombinacija nije se svidjela mami Marici. „Josipa, nemoj se baš tak sagibati baš jako! Malo ipak pripazi!“ doviknula joj je Marica s balkona.

„Josipa se sportski obukla, ali se ne zna sportski ponašati. Ponaša se kao da nekoga iritira. U takvoj suknjici za tenis, tenisačice imaju drukčije gaćice“, zaključila je, a tata Drago je na to samo dodao: „Njoj je to normalno kao što ja odem na gemišt kod susjeda!“ Izgleda kako se Marici natjecateljice nisu uvukle pod kožu, a djevojke će se morati mnogo više potruditi kako bi zadobile mamino povjerenje. Da bi to postigle, osim pristojnog oblačenja i ponašanja, djevojke će morati pokazati još neke vještine drage majci.

„Sve si razmišljam kome ću dati da nešto napravi, danas-sutra da dođu, što će... Jedna se boji visine, jednoj je muka, ova nije primjerena, ne može na balkon, pa susjedi bi se zgražali“, objašnjavala je Marica suprugu, na što je on slegnuo ramenima, a poslije zaključio: „Kad bi ona birala, trebala bi pola Zagreba pretresti da pronađe snahu!“

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ohjooj
ohjooj
15:08 02.05.2018.

Njoj se nijedna ne sviđa - ne bu se sinek nigdar oženil.. Bu navek z mamicom živel...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije