Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Reakcija mame: Moj sine, ti si živi papučar!

Foto: Nova TV
1/12
26.04.2018.
u 09:22

U novoj epizodi showa "Ženim sina" sinovi i njihove mame družili su se s djevojkama na Sljemenu, imali su piknik, išli na paintball, a nisu svi susreti prošli u veselom ozračju...

Nakon što su kandidati showa "Ženim sina" skupa s mamama upoznali prve djevojke slijedilo je i druženje. Marko i Adnan svoje djevojke izvesti na piknik te na kavu u grad, Igor i Elvis, čini se, njeguju drugačije principe. Oni su djevojkama odlučili – postaviti izazove.

Igor je svoje djevojke odveo na Sljeme gdje ih je na vrhu čekala cijela obitelj Bjelošević. Renata je do vrha došla taksijem što se nije svidjelo Igorovoj mami Marici koja je Renati očitala i bukvicu zbog stila odijevanja.

- Ja sam danas opet nesretna jer je Renata došla obučena da će dobiti koprivom po ovim golim cicama! Tako sam ljuta - rekla je Marica. Renata joj je odgovorila kako joj nema pravo govoriti što će nositi. 

- Izraz moga lica tijekom govora moje majke prema Renati je govorio sve. Ne da mi je bilo neugodno, nego mi je bilo vrlo bed. Da se sad toliko obukla pogrešno da se drami, ne, ali to je moja mama, neka se upozna s njom odmah u startu, bez glume neke, objasnio je Igor. Elvis, koji se bavi klaunoterapijom svojim djevojkama je postavio izazov kojim je htio saznati kako se djevojke snalaze u nepoznatim okolnostima. Djevojke su morale odraditi klaunovski nastup. Doris je svoj nastup iskoristila i uhvatila priliku da Elvisa poljubi, ali njemu se ipak najviše svidio Tihanin nastup. Zajedno su otišli u adrenalinski park i oboje zaključuju kako su stvoreni jedno za drugo. 

- Nakon cijelog ovoga dana, ove avanture, jednostavno mislim da smo se Elvis i ja dodatno povezali,  dečko je genijalan, sličan je dosta meni, karakterno smo više divlji oboje, ovo je bio šlag na torti - poručuje Tihana. 

Marko Sandalić svojim djevojkama je odlučio prirediti piknik. Tijekom piknika Markova mama Ana savjetovala je sinu da se povuče na osamu s djevojkom Ivanom i da na miru popričaju jer joj se čini da je povučena i sramežljiva. Nakon šetnje Ivana je zaključila kako Marko nije prestar za nju te joj je zanimljiv. On je dodao kako Ivana sigurno može puno naučiti od njega. 

Adnan i majka Merima dogovorili su se s djevojkama naći u centru Zagreba na kavi, no djevojke su kasnile više od sat vremena na dogovoreni sastanak, što je jako razljutilo Adnanovu majku. - One su tu definitivno neodgovorne kao i ti! - kazala je mama Merima i zaključila: - Moj sine, ti si živi papučar!

Adnan je mamu i djevojke odlučio odvesti na paintball u kojem je pobijedila njegova mama i njen tim. Navečer je Adnan s djevojkama otišao na piće i iako je  Tamara bila uvjerena kako će Adnan pasti na njen izgled i šarm, on je gledao samo u Teu.

- Tea je cura koja se ogromnim koracima ističe od drugih - poručio je Adnan. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
09:50 26.04.2018.

Moja mama-po sto puta.To prilici djeci od deserak godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije