Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva godišnjica

Maja Šuput za godišnjicu objavila dirljive snimke s vjenčanja i sve raznježila porukom suprugu

Foto: Instagram
1/18
11.05.2020.
u 13:53

Inače, Maja i suprug karantenu su proveli u svom zagrebačkom domu, a Nenad je svakodnevno isprobavao nove recepte te kuhao za njih dvoje, zbog čega se Maja malo i udebljala, otkrila je.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov danas slave svoju godišnjicu braka, u povodu koje je Maja objavila dirljive snimke s njihova vjenčanja.

"11. 5. 2019. Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio... Sretna ti prva godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: 'Još sto, pa opet.' Volim te", napisala je pjevačica pokraj snimki.

Par se vjenčao prošle godine u istarskim Balama

1/7

Maja je brzo prikupila mnoštvo lajkova i komentara na objavu, među kojima su i njezin stilist i dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić i dizajnerica Katarina Baban, ali i sportašica Sandra Perković.

Inače, Maja i suprug karantenu su proveli u svom zagrebačkom domu, a Nenad je svakodnevno isprobavao nove recepte te kuhao za njih dvoje, zbog čega se Maja malo i udebljala, otkrila je.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istinapakadbude
12:29 12.05.2020.

Kad se isprazni kasa bit ćemo četiri asa

DU
Deleted user
15:51 11.05.2020.

Samo za gospođu Maju !! Brak je bačva puna dreka a na vrhu malo meda. Netko poliže med i ostane mu samo drek, a netko to promiješa i ima slatko gorku kombinaciju. Paziti kako se koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije