Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Maja Šuput: Ujutro se probudim i veselim se životu

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/9
11.07.2015.
u 20:00

Vrckava i uvijek s osmijehom od uha do uha, pjevačica Maja Šuput podiže atmosferu gdje god se pojavi pa nije čudno što je najtraženija naša zabavljačica za lude svadbene svečanosti kad ne svira po noćnim klubovima Jadrana.

Kad god se sretnemo, vi ste uvijek dobre volje, odakle crpite energiju?

– Imam sreću da imam energiju od rođenja i spavam samo četiri sata. Ne trebam više, a svako jutro popijem jednu dobru dozu vitamina i kavice. Mislim da je za sve zapravo zaslužna moja pozitivna energija. Ujutro se probudim i veselim se životu. Kak' da ja sad budem tužna kad pomislim "hm... a tko zna što nosi današnji dan, što će mi se dogoditi, koga ću upoznati, što ću potpisati..."? Misleći na ugovor, a ne na vjenčani list (smijeh).

Znači nema nikog posebnog u vašem životu?

– Nažalost, srce je veliko i puno, ali ga nemam kome pokloniti. Ima nešto na mobitelu, da malo tipkam kad već ništa ne radim.

Kakvi su vam planovi za ljeto?

– Toliko sam zaposlena da bih mogla pasti u nesvijest!

Pa kako onda punite baterije?

– Baterije mi puni moje društvo, moja ekipa koju, nažalost, ne stignem vidjeti često koliko bih htjela, ali kad se nađemo, to je lom!

Uvijek ste dotjerani. Priznajte, koliko vam treba da se spremite za izlazak?

– Kad se spremam sama, gotova sam za 20 minuta, a kad je nešto bitnije, odem na make up i frizuru pa to potraje sat i pol.

>>Evo koga ćemo sve gledati u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Komentara 9

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:54 11.07.2015.

Volim ovakve price citat jer se istinski nasmijem ,a mrak mi je pitanje novinara kao odakle crpite energiju oh boze kaj to ne pita radnika koji asfaltira ceste ovak se nasmijem i pitam se kaj je to posal urlikat od ponoci do tri ujutro i spavt cijeli dan pa se nasminkat opet do ponoci al ok to je umjetnica

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:24 11.07.2015.

Možda je svako jutro podigne kura c vitamina ;)

Avatar JustinCase69
JustinCase69
22:04 12.07.2015.

A kako se tek veseli ujutro kad dobije kiflu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije