Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek oduševi

Pogledajte kakvu je seksi razglednicu Maja Šuput poslala iz Opatije

maja šuput koncert
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/10
06.07.2017.
u 17:29

Obožavatelji su s oduševljenjem dočekali fotografiju koju je Maja objavila na Instagramu, a na kojoj je u toplesu

Radni tempo Maje Šuput je ubojit, po cijele dane snima show "Supertalent", noću nastupa diljem obale, a uz sve to uspije ukrasti i koji trenutak za sebe.

Kako uživa u Opatiji obavijestila je i obožavatelje na Instagramu i to fotografijom na kojoj je u toplesu. Ubrzo nakon što im je poslala ovu razglednicu iz Opatije, obožavatelji su zaredali komentare oduševljenja, a jedan obožavatelj je Maji poručio da zbilja ima predivno tijelo. 

 

 

 

Red je da se ukazem i u Opatiji... ☀️☀️☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 

 

Komentara 5

Avatar MENSA
MENSA
18:07 06.07.2017.

>Dajte prestanite više unositi taj cajka mentalitet i vrijednosni sustav u Hrvatsku! Ili odselite s onu stranu Drine gdje sve "to" očito i ..."pripada"!

RI
rikavac
17:35 06.07.2017.

Majo ako zelis medijsku paznju daj nam uradak jedan ko Seve to ce onda bit ljetni hit.

GB
goran.brodsky.3
18:22 06.07.2017.

ha,ha,ta ženturača ima skoro 4 banke godina.Da vrijedi cemu slikala bi se u totalu,a ne ovako sa leđa.Tako i moja baba izgleda sa umjetnim sisama.Maja jugoplastika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije